Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: GODŁO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7043
GODŁO FC Kubi
MID:B-L Tactiek DEF
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
44.7 gemiddelde waardering 43
goed Schieten goed
matig Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sav verovert de bal door een tackle van achteren. Sav geeft de bal voor. Tyfos rent richting de bal. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - FC Kubi 0:1

14e minuut.
Bogoescu probeert naar een medespeler te passen. Güçlü is nu in balbezit. Güçlü geeft een hoge lob. Walasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Žegarac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Artuković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu met de inworp. Güçlü rent richting de bal. Güçlü geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kastelán rent richting de bal. Walasek onderschept slim de pass. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GODŁO - FC Kubi 1:1

26e minuut.
Güçlü geeft een hoge lob. Plata kopt de bal weg. Daar is Artuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Žegarac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft een hoge lob. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata passt de bal in één keer door. Walasek is nu in balbezit. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Žegarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO 37%, FC Kubi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GODŁO - FC Kubi 1:1

48e minuut.
Smarzyński onderschept slim de pass. Smarzyński geeft een hoge lob. Walasek kopt de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... Žegarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Rucht rent richting de bal. Rucht passt de bal met de wreef. Ploaie is nu in balbezit. Walasek onderschept slim de pass. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ploaie geeft een lange en hoge pass. Jonatowski speelt de bal door. Tyfos rent richting de bal. Tyfos schiet op doel. Ionele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - FC Kubi 1:2

63e minuut.
Güçlü probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Güçlü rent richting de bal. Güçlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata geeft een hoge lob. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Ionele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski passt de bal met de wreef. Daar is Artuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO 41%, FC Kubi 59%.
GODŁO - FC Kubi 1:2