Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: Dywizja Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14869
Dywizja KPK Arsenal
myk new Tactiek ko1
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Smutas passt de bal met de wreef. Gribusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribusts passt de bal met de wreef. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Lipiński is nu in balbezit. Lipiński passt de bal in één keer door. Kubik is nu in balbezit. Kubik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lazaris rent richting de bal. Wons begaat een overtreding. Lazaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacoveanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lazaris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albospino rent richting de bal. Albospino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - KPK Arsenal 1:0

34e minuut.
Smutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu rent richting de bal. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizja 44%, KPK Arsenal 56%.
Dywizja - KPK Arsenal 1:0

49e minuut.
Albospino is nu in balbezit. Niedbała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albospino raakt geblesseerd tijdens het duel. Albospino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kuczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - KPK Arsenal 2:0

58e minuut.
Tassiello passt de bal met de wreef. Gribusts is nu in balbezit. Gribusts met een sublieme pass. Tassiello rent richting de bal. Tassiello geeft een lange en hoge pass. Kuczyński bokst de bal weg. Albospino rent richting de bal. Albospino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - KPK Arsenal 3:0

69e minuut.
Hałgas passt de bal zonder na te denken. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coreda. Coreda krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Albospino heeft problemen om de bal te vangen. Bąkowski is nu in balbezit. Lazaris rent richting de bal. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Kuczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lazaris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fortuński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tassiello kopt de bal weg. Wons heeft problemen om de bal te vangen. Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu geeft de bal voor. Kuczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - KPK Arsenal 4:0

85e minuut.
Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons geeft een lange en hoge pass. Cacoveanu kopt de bal weg. Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizja 35%, KPK Arsenal 65%.
Dywizja - KPK Arsenal 4:0