Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Beer SV Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11557
Beer SV GKS Orły
4-4-2 Tactiek 5-2-3
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 35.6
solid Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Pachota passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski speelt de bal door. Surzyn rent richting de bal. Surzyn haalt uit met een fantastische trap. Wawrzyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - GKS Orły 1:0

27e minuut.
Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevelyukhin passt de bal met de wreef. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. Wawrzyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - GKS Orły 2:0

34e minuut.
Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki geeft een lange en hoge pass. Strantzalis is nu in balbezit. Strantzalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Surzyn de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Korzeniowski passt de bal met de wreef. Shevelyukhin rent richting de bal. Shevelyukhin passt de bal zonder na te denken. Daar is Surzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surzyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 34%, GKS Orły 66%.
Beer SV - GKS Orły 2:0

49e minuut.
Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal in één keer door. Ćosić heeft problemen om de bal te vangen. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. Wawrzyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Surzyn kopt de bal weg. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski passt de bal zonder na te denken. Surzyn rent richting de bal. Surzyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jan verovert de bal door een tackle van achteren. Jan geeft een hoge lob. Gruszecki is nu in balbezit. Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki schiet op doel. Wawrzyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drywa komt het veld opgelopen. Malanowski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pachota rent richting de bal. Pachota geeft een hoge lob. Gášek heeft problemen om de bal te vangen. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 17%, GKS Orły 83%.
Beer SV - GKS Orły 2:0