Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*DynamoŻychlin* [Real Madryt]
Mourinho Tactiek p442p
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 36.7
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Riihiniemi kan de bal niet met de borst controleren. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Riihiniemi zijn tegenspeler op de grond. Riihiniemi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Madejczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Madejczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babbaro met de inworp. de la Morena geeft de bal voor. Certowicz rent richting de bal. Certowicz haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
de la Morena rent richting de bal. de la Morena passt de bal met de wreef. Drzewoszewski probeert naar een medespeler te passen. Curdy heeft problemen om de bal te vangen. Curdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Audi met een snelle inworp. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak geeft een lange en hoge pass. Piñera Zapatero kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DynamoŻychlin* 45%, [Real Madryt] 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 0:0

47e minuut.
Veini met een sublieme pass. Zen met een sublieme pass. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbaro geeft een hoge lob. Biczak geeft een hoge lob. Vićentijević bokst de bal weg. Klungelig pakt Piñera Zapatero de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biczak passt de bal in één keer door. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu met een sublieme pass. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piñera Zapatero rent richting de bal. Veini is nu in balbezit. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Vićentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 1:0

60e minuut.
Biczak kopt de bal weg. Veini is nu in balbezit. Yollu rent richting de bal. Veini verovert de bal door een tackle van achteren. Veini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Veini passt de bal met de wreef. Biczak rent richting de bal. Biczak passt de bal zonder na te denken. Veini rent richting de bal. Veini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zanella speelt de bal door. Veini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiciak krijgt een gele kaart. Veini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veini neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 2:0

78e minuut.
Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski met een sublieme pass. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 2:1

81e minuut.
Curdy speelt de bal door. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski passt de bal met de wreef. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Babbaro rent richting de bal. Babbaro geeft een lange en hoge pass. Curdy kopt de bal weg. Certowicz is nu in balbezit. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Zanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanella geeft een lange en hoge pass. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Vićentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DynamoŻychlin* 40%, [Real Madryt] 60%.
*DynamoŻychlin* - [Real Madryt] 3:1