Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Petarda Kobierzyn RUDY
edit Tactiek young spoko2
61% Balbezit 39%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Perlberg is nu in balbezit. Perlberg met een sublieme pass. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - RUDY 0:1

20e minuut.
Boross passt de bal met de wreef. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radaljac met de inworp. Boross rent richting de bal. Boross passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Petarda Kobierzyn - RUDY 1:1

40e minuut.
Parobczy is nu in balbezit. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Waldack rent richting de bal. Waldack draait met de bal, schiet en ... Carnovale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - RUDY 2:1

43e minuut.
Ruhnau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gómez León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldack begaat een overtreding. Waldack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 59%, RUDY 41%.
KS Petarda Kobierzyn - RUDY 2:1

51e minuut.
Piccardoni onderschept slim de pass. Piccardoni met een sublieme pass. Mazzanati rent richting de bal. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia schiet op doel. Pozowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Waldack is nu in balbezit. Waldack passt de bal zonder na te denken. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Boross is nu in balbezit. Boross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Giannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakis passt de bal met de wreef. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Waldack bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parobczy heeft problemen om de bal te vangen. Parobczy geeft een lange en hoge pass. Waldack is nu in balbezit. Waldack schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soszyński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pietrzyk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piccardoni. Radaljac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 45%, RUDY 55%.
KS Petarda Kobierzyn - RUDY 2:1