Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyHeroes KP Nietykalni
sweety Tactiek Nietykalni
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 30.3
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Staub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casali rent richting de bal. Casali probeert naar een medespeler te passen. Tole bereikt de bal nog maar net als eerste. Tole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - KP Nietykalni 0:1

11e minuut.
Canel rent richting de bal. Canel geeft een lange en hoge pass. Mioduszewski kopt de bal weg. Kjørstad rent richting de bal. Kjørstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyHeroes - KP Nietykalni 1:1

14e minuut.
Canel passt de bal zonder na te denken. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski passt de bal met de wreef. Kjørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjørstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leo geeft een hoge lob. Inworp. da Gata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przysiuda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Christmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho is nu in balbezit. Maguinho geeft een hoge lob. Tole rent richting de bal. Tole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
da Gata geeft een lange en hoge pass. Christmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Christmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Kjørstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjørstad haalt uit met een fantastische trap. Stolarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 36%, KP Nietykalni 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnlyHeroes - KP Nietykalni 1:1

51e minuut.
da Gata speelt de bal door. Canel bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel probeert naar een medespeler te passen. Kjørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjørstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Casali is nu in balbezit. Canel onderschept slim de pass. Canel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Emczyński de bal onder controle te krijgen. Stolarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - KP Nietykalni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 51%, KP Nietykalni 49%.
OnlyHeroes - KP Nietykalni 2:1