Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26003
Gilotyna WC Omega18
a zmienie coś ; Tactiek O1
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 24.8
adequate Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ćwiek geeft een lange en hoge pass. Brokuła kan de bal niet met de borst controleren. Brokuła geeft een lange en hoge pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcikowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Omega18 1:0

10e minuut.
Nef met een sublieme pass. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Omega18 2:0

13e minuut.
Biltse rent richting de bal. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grochowalski met een snelle inworp. Gajosiński is nu in balbezit. Pachuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pachuła krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nef rent richting de bal. Barcikowski rent richting de bal. Nef rent richting de bal. Chepilov met een sublieme pass. Nef geeft een lange en hoge pass. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nieto met een sublieme pass. Nef probeert de bal met de borst te controleren. Nef passt de bal in één keer door. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Grochowalski passt de bal in één keer door. Kęska probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barcikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwilecki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Coxinha onderschept slim de pass. Coxinha geeft de bal voor. Ślepowron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 55%, Omega18 45%.
Gilotyna WC - Omega18 2:0

46e minuut.
Miller komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pizzaballa geeft de bal voor. Cinieri heeft problemen om de bal te vangen. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grochowalski passt de bal in één keer door. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ślepowron de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Omega18 3:0

71e minuut.
Pachuła onderschept slim de pass. Pachuła geeft een lange en hoge pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel. Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Omega18 4:0

73e minuut.
Pachuła met een sublieme pass. Klungelig pakt Kęska de bal. Kęska geeft een hoge lob. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Nieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nef neemt de hoekschop. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Omega18 5:0

90e minuut.
Cinieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siedlecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 30%, Omega18 70%.
Gilotyna WC - Omega18 5:0