Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Strachocin FC Magia Tort
częstochowa Tactiek 5DEF_cwyzej
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Pareja rent richting de bal. Bjelobrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk passt de bal zonder na te denken. Tolu heeft problemen om de bal te vangen. Tolu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Luca de bal. Luca probeert naar een medespeler te passen. Žikić is nu in balbezit. Tolu onderschept slim de pass. Tolu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Rechot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strachocin 48%, FC Magia Tort 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Strachocin - FC Magia Tort 0:0

51e minuut.
Kąkol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolu met een snelle inworp. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft de bal voor. Šálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kąkol kopt de bal weg. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal met de wreef. Tolu rent richting de bal. Tolu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Velciu met een sublieme pass. Możejko is nu in balbezit. Wolwowicz begaat een overtreding. Możejko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Możejko kan niet meer verder spelen. Harjanne komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wolwowicz passt de bal met de wreef. Tolu heeft problemen om de bal te vangen. Pytloch is nu in balbezit. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz geeft de bal voor. Šálek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strachocin 56%, FC Magia Tort 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Strachocin - FC Magia Tort 0:0