Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Strachocin 19 GÓRNIK 48
częstochowa Tactiek von DupenStein
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka passt de bal met de wreef. Dancs is nu in balbezit. Dancs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol geeft een hoge lob. Baudyš probeert naar een medespeler te passen. Abraham rent richting de bal. Abraham haalt uit met een fantastische trap. Świrski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jędryka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žikić. Jędryka raakt geblesseerd tijdens het duel. Fryges met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kąkol de bal. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Žikić rent richting de bal. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Žikić rent richting de bal. Dancs onderschept slim de pass. Dancs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol geeft de bal voor. Możejko kopt de bal weg. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ankarcrona geeft een hoge lob. Dancs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitusi. Dancs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fryges neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Šálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Możejko kopt de bal weg. Ankarcrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cicero zijn tegenspeler op de grond. Cicero is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ankarcrona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ankarcrona met een snel genomen vrije trap. Dancs krijgt zijn hoofd ertegen. Pitusi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Możejko rent richting de bal. Baudyš verovert de bal door een tackle van achteren. Baudyš speelt de bal door. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strachocin 61%, 19 GÓRNIK 48 39%.
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 0:1

46e minuut.
Rechot komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Žikić geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chęcielewski neemt de hoekschop. Dancs springt en kopt de bal. Šálek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Dümbüllü rent richting de bal. Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski geeft een hoge lob. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs schiet op doel. Šálek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 0:2

61e minuut.
Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Możejko kopt de bal weg. Rechot rent richting de bal. Rechot schiet op doel. Świrski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 1:2

68e minuut.
Świrski trapt de bal weg van het doel. Stolarski is nu in balbezit. Stolarski met een sublieme pass. Dancs rent richting de bal. Dancs draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ankarcrona is nu in balbezit. Ankarcrona speelt de bal door. Stolarski met een sublieme pass. Dancs is nu in balbezit. Dancs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grozăvescu geeft de bal voor. Pitusi probeert de bal aan de voet te houden. Dancs is nu in balbezit. Dancs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 1:3

83e minuut.
Ankarcrona speelt de bal door. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een hoge lob. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fryges met een sublieme pass. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Dancs is nu in balbezit. Dancs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strachocin 82%, 19 GÓRNIK 48 18%.
FC Strachocin - 19 GÓRNIK 48 1:3