Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ścinawa PKS Pierwoszów
442 Tactiek KsProboszcz
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik geeft de bal voor. Qusarçaylı met een sublieme pass. Mokry is nu in balbezit. Mokry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Niżnik passt de bal met de wreef. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok passt de bal in één keer door. Górak is nu in balbezit. Górak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Canavesi bokst de bal weg.

16e minuut.
Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski begaat een overtreding. Górak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żółkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Górak rent richting de bal. Górak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha geeft een lange en hoge pass. Spodzieja probeert de bal met de borst te controleren. Mokry rent richting de bal. Mokry schiet op doel. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Qusarçaylı geeft een lange en hoge pass. Obrębalski is nu in balbezit. Cohen onderschept slim de pass. Cohen draait met de bal, schiet en ... Bal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Górak met een sublieme pass. Lombraña rent richting de bal. Kurzok verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Częścik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Małocha met een snelle inworp. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 56%, PKS Pierwoszów 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ścinawa - PKS Pierwoszów 0:0

57e minuut.
Qusarçaylı met een sublieme pass. Mokry rent richting de bal. Spoczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Spoczyński met een sublieme pass. Qusarçaylı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brzuchalski kopt de bal weg. Bendkowski probeert de bal met de borst te controleren. Bendkowski passt de bal in één keer door. Górak is nu in balbezit. Górak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mokry is nu in balbezit. Piejko met een sublieme pass. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusarçaylı geeft de bal voor. Cohen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lombraña rent richting de bal. Lombraña geeft een lange en hoge pass. Częścik heeft problemen om de bal te vangen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrystiański komt het veld opgelopen. Babulewicz komt het veld opgelopen. Duda komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małocha met de inworp. Klungelig pakt Zwijacz de bal. Zwijacz geeft de bal voor. Mańkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tamulski kopt de bal weg. Spoczyński kan de bal niet met de borst controleren. Mokry is nu in balbezit. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 38%, PKS Pierwoszów 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ścinawa - PKS Pierwoszów 0:0