Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Squirrels K.S.ROW Rybnik
442 o Tactiek masakra
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Parat geeft een hoge lob. Agustín kopt de bal weg. Ognjanović probeert naar een medespeler te passen. Mohamed is nu in balbezit. Dellabella geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mohamed kan de bal niet met de borst controleren. Zamachowski rent richting de bal. Mohamed onderschept slim de pass. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:1

22e minuut.
Kalogerakis heeft problemen om de bal te vangen. Kalogerakis schiet op doel. Szajewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zamachowski is nu in balbezit. Medina Cantalejo verovert de bal door een tackle van achteren. Medina Cantalejo probeert naar een medespeler te passen. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Klungelig pakt Mohamed de bal. Kalogerakis is nu in balbezit. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:2

37e minuut.
Medina Cantalejo rent richting de bal. Medina Cantalejo probeert naar een medespeler te passen. Kalogerakis is nu in balbezit. Kalogerakis haalt uit met een fantastische trap. Szajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarasiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:3

38e minuut.
Chomentowski rent richting de bal. Kalogerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalogerakis passt de bal met de wreef. Mohamed rent richting de bal. Mohamed schiet op doel. Tarasiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szajewski kopt de bal weg. Ognjanović geeft een hoge lob. Medina Cantalejo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szajewski de bal. Paal! Tarasiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalogerakis rent richting de bal. Kalogerakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:4

42e minuut.
Ognjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjanović probeert naar een medespeler te passen. Dellabella met een sublieme pass. Kalogerakis rent richting de bal. Kalogerakis haalt uit met een fantastische trap. Tarasiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frankiewicz met een sublieme pass. Kalogerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogerakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mohamed de bal. Mohamed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:5

43e minuut.
Mohamed rent richting de bal. Chomentowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mohamed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina Cantalejo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Szajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalogerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogerakis haalt uit met een fantastische trap. Tarasiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 65%, K.S.ROW Rybnik 35%.
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:6

52e minuut.
Dellabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parat is nu in balbezit. Galeas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galeas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chomentowski heeft problemen om de bal te vangen. Ognjanović rent richting de bal. Ognjanović passt de bal met de wreef. Kalogerakis is nu in balbezit. Kalogerakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vistugailis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lipczyński komt het veld opgelopen. Trautmann met de inworp. Medina Cantalejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Cantalejo geeft een lange en hoge pass. Kalogerakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:7

74e minuut.
Dellabella rent richting de bal. Dellabella speelt de bal door. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:8

78e minuut.
Klungelig pakt Lipczyński de bal. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma passt de bal zonder na te denken. Kalogerakis rent richting de bal. Kalogerakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ognjanović met een sublieme pass. Mohamed rent richting de bal. Medina Cantalejo is nu in balbezit. Medina Cantalejo geeft een lange en hoge pass. Kalogerakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 61%, K.S.ROW Rybnik 39%.
Red Squirrels - K.S.ROW Rybnik 0:9