Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Hard Nou
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26833
Nowa Wisła RTS JUVE
TEstowanaanana Tactiek 4--4--2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 49
very good Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Jańczak met een sublieme pass. Czarnecki kopt de bal weg. Albreht is nu in balbezit. Albreht draait met de bal, schiet en ... Matuszyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa Wisła - RTS JUVE 0:1

13e minuut.
Boeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okoński de bal. Overby bereikt de bal nog maar net als eerste. Overby schiet op doel. Jańczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gruszczak met een sublieme pass. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński speelt de bal door. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Overby met een sublieme pass. Stawski is nu in balbezit. Stawski speelt de bal door. Overby heeft problemen om de bal te vangen. Overby schiet op doel. Jańczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kawaler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz passt de bal met de wreef. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht schiet op doel. Matuszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bresani passt de bal in één keer door. Stawski speelt de bal door. Overby is nu in balbezit. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nowa Wisła - RTS JUVE 1:1

40e minuut.
Niżnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawski rent richting de bal. Stawski passt de bal zonder na te denken. Overby rent richting de bal. Overby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bresani is nu in balbezit. Tworkowski met een sublieme pass. Okoński geeft de bal voor. Albreht is nu in balbezit. Albreht schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego geeft de bal voor. Kubas is nu in balbezit. Overby onderschept slim de pass. Overby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa Wisła - RTS JUVE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa Wisła 47%, RTS JUVE 53%.
Nowa Wisła - RTS JUVE 2:1

46e minuut.
Daar is Miklewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overby maakt een afschuwelijke overtreding. Miklewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nenea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Miklewicz speelt de bal door. Abramowski rent richting de bal. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki schiet op doel. Matuszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tworkowski is nu in balbezit. Talbot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tworkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Overby komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Abramowski de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawaler met de inworp. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gałęzewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dędek de bal. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Miklewicz passt de bal in één keer door. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bresani. Bresani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa Wisła 43%, RTS JUVE 57%.
Nowa Wisła - RTS JUVE 2:1