Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: C-Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20658
C-Team FC Żółwinka SKL
Compact Tactiek Lech zdechl
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten very good
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Kutasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk speelt de bal door. Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutasi rent richting de bal. Kutasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ntalianis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutasi rent richting de bal. Kutasi passt de bal in één keer door. Olkowski heeft problemen om de bal te vangen. Olkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stasiuk passt de bal zonder na te denken. Olkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jiyun probeert naar een medespeler te passen. Szwed is nu in balbezit. Szwed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grbović passt de bal met de wreef. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fogar. Fogar krijgt een gele kaart. Chatzimikes raakt geblesseerd tijdens het duel. Chatzimikes met een snel genomen vrije trap. Mlinarević springt en kopt de bal. Ernić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Recina speelt de bal door. Jiyun rent richting de bal. Jiyun speelt de bal door. Szwed rent richting de bal. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Ernić trapt de bal weg van het doel. Jiyun kopt de bal weg. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Recina onderschept slim de pass. Mezaroş onderschept slim de pass. Jiyun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jiyun naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Chatzimikes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grbović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fogar geeft de bal voor. da Silva e Sá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Recina speelt de bal door. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C-Team - FC Żółwinka SKL 1:0

36e minuut.
Bollini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva e Sá met een snelle inworp. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Recina is nu in balbezit. Klontiris verovert de bal door een tackle van achteren. Kutasi maakt een afschuwelijke overtreding. Kutasi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fogar verovert de bal door een tackle van achteren. Fogar probeert naar een medespeler te passen. Stasiuk met een sublieme pass. Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Recina met de inworp. Szwed rent richting de bal. Szwed haalt uit met een fantastische trap. Ntalianis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-Team 40%, FC Żółwinka SKL 60%.
C-Team - FC Żółwinka SKL 1:0

54e minuut.
Grbović speelt de bal door. Mlinarević is nu in balbezit. Hallberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlinarević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
da Silva e Sá is nu in balbezit. Grbović is nu in balbezit. Grbović geeft de bal voor. Vukašević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C-Team - FC Żółwinka SKL 1:1

63e minuut.
Mlinarević speelt de bal door. Klungelig pakt da Silva e Sá de bal. Kutasi geeft een hoge lob. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fogar onderschept slim de pass. Fogar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ntalianis de bal. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed draait met de bal, schiet en ... Kazimierczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C-Team - FC Żółwinka SKL 2:1

81e minuut.
Ntalianis probeert de bal met de borst te controleren. Klontiris rent richting de bal. Stasiuk met een sublieme pass. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-Team 36%, FC Żółwinka SKL 64%.
C-Team - FC Żółwinka SKL 2:1