Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL69LONDYN Devils Korea
KOSA Tactiek DevilsDD
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


12e minuut.
Urrutia geeft een hoge lob. Inworp. Brinkmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Špringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Špringer geeft een lange en hoge pass. Paal!

17e minuut.
Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski passt de bal zonder na te denken. Rujak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujak draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Koutsospiros passt de bal in één keer door. Daar is Jaruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruga geeft de bal voor. Açores krijgt zijn hoofd ertegen. Šurkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Endriulis geeft een hoge lob. Piechniczek speelt de bal door. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Anunzita probeert naar een medespeler te passen. Darnowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL69LONDYN 41%, Devils Korea 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL69LONDYN - Devils Korea 0:0

51e minuut.
Brinkmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Açores rent richting de bal. Açores passt de bal in één keer door. Daar is Špringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špringer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Jaruga zijn tegenspeler op de grond. Jaruga krijgt een gele kaart. Nadal raakt geblesseerd tijdens het duel. Azzino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sołtys springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Azzino met de inworp. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski geeft een hoge lob. Rujak is nu in balbezit. Rujak draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg. Veikkola is nu in balbezit. Nadal onderschept slim de pass. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tritten speelt de bal door. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek passt de bal zonder na te denken. Sołtys rent richting de bal. Sołtys schiet op doel. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL69LONDYN - Devils Korea 0:1

83e minuut.
Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achondo passt de bal in één keer door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Špringer onderschept slim de pass. Špringer haalt uit met een fantastische trap. Šurkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino speelt de bal door. Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Rujak is nu in balbezit. Rujak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Brinkmann kopt de bal weg. Iriarte rent richting de bal. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Achondo is nu in balbezit. Achondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL69LONDYN 42%, Devils Korea 58%.
ARSENAL69LONDYN - Devils Korea 0:1