Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG FC MODUS
newest Tactiek 451,2
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 33.3
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Antonescu speelt de bal door. Dedehayır rent richting de bal. Dedehayır passt de bal in één keer door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FC MODUS 0:1

25e minuut.
Rino verovert de bal door een tackle van achteren. Rino geeft de bal voor. Klungelig pakt Żurkiewicz de bal. Scarpi is nu in balbezit. Scarpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Verić is nu in balbezit. Verić geeft een hoge lob. Aranha kopt de bal weg. Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft een hoge lob. Majkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majkowski speelt de bal door. Wieczerek kopt de bal weg. Dedehayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedehayır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dedehayır de bal. Vágner is nu in balbezit. Dedehayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedehayır haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FC MODUS 0:2

35e minuut.
Wieczerek passt de bal met de wreef. Dedehayır is nu in balbezit. Dedehayır passt de bal zonder na te denken. Vágner is nu in balbezit. Vágner schiet op doel. Majkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 75%, FC MODUS 25%.
Silesia TG - FC MODUS 0:2

48e minuut.
Majkowski speelt de bal door. Wieczerek kopt de bal weg. Rino met een sublieme pass. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Antonescu passt de bal zonder na te denken. Aranha is nu in balbezit. Aranha probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Þorsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Giermkowski heeft problemen om de bal te vangen. Aranha is nu in balbezit. Aranha haalt uit met een fantastische trap. Majkowski bokst de bal weg.

62e minuut.
Aranha kan de bal niet met de borst controleren. Aranha geeft een lange en hoge pass. Daar is Boruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aranha heeft problemen om de bal te vangen. Aranha geeft een hoge lob. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner draait met de bal, schiet en ... Majkowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Caletka geeft de bal voor. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aranha is nu in balbezit. Aranha schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Boruc met een harde bal richting middenveld. Scarpi kopt de bal weg. Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik rent richting de bal. Rachwalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dedehayır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Antonescu rent richting de bal. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Majkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giermkowski met een sublieme pass. Aranha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 69%, FC MODUS 31%.
Silesia TG - FC MODUS 0:2