Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager Lechia Władcy Północy
4-3-3 moja Tactiek i 2att
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 49
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Fišár geeft een lange en hoge pass. Mumowski rent richting de bal. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bould onderschept slim de pass. Bould met een sublieme pass. Luyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Senegal verovert de bal door een tackle van achteren. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski met een sublieme pass. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana schiet op doel. Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lowton probeert naar een medespeler te passen. Kordana rent richting de bal. Kordana passt de bal zonder na te denken. Janidlo rent richting de bal. Janidlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 0:1

18e minuut.
Bajur onderschept slim de pass. Janidlo rent richting de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 0:2

19e minuut.
Senegal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parkitny komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Golak geeft de bal voor. Mumowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Parkitny de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Andrade Almeida geeft de bal voor. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal zonder na te denken. Zetka is nu in balbezit. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Dediu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrade Almeida neemt de hoekschop. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu bokst de bal weg.

34e minuut.
Lowton is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:2

37e minuut.
Parkitny geeft een hoge lob. Rondana rent richting de bal. Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Janidlo geeft een hoge lob. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:3

43e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Parkitny kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 34%, Lechia Władcy Północy 66%.
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:3

48e minuut.
Ciupik met een snelle inworp. Luyten is nu in balbezit. Andrade Almeida met een sublieme pass. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lowton onderschept slim de pass. Lowton geeft de bal voor. Bajur kopt de bal weg. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar passt de bal met de wreef. Janidlo speelt de bal door. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Janidlo is nu in balbezit. Janidlo met een sublieme pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:4

61e minuut.
Bould probeert naar een medespeler te passen. Luyten rent richting de bal. Luyten passt de bal in één keer door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fišár geeft een hoge lob. Zetka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mumowski rent richting de bal. Mumowski heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Janidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Janidlo geeft de bal voor. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Scott kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarrete de bal. Rondana is nu in balbezit. Zetka rent richting de bal. Zetka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parkitny geeft de bal voor. Inworp. Bociański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski schiet op doel. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rondana geeft de bal voor. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán met een sublieme pass. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Janidlo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:5

85e minuut.
Zetka rent richting de bal. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur begaat een overtreding. Bajur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 38%, Lechia Władcy Północy 62%.
Voyager - Lechia Władcy Północy 1:5