Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. FCKT
kijesamobije Tactiek 092021
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Unger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kogan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Štankelis speelt de bal door. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kogan rent richting de bal. Kogan geeft de bal voor. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 1:0

13e minuut.
Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec geeft de bal voor. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Żabski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 2:0

26e minuut.
Štankelis met een sublieme pass. Hawkmoon speelt de bal door. Gamliel probeert de bal met de borst te controleren. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 2:1

31e minuut.
Kogan heeft problemen om de bal te vangen. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suski neemt de penalty, wat een uithaal! Żabski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 3:1

40e minuut.
Buryta geeft een hoge lob. Unger kopt de bal weg. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Żabski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ohlenforst passt de bal met de wreef. Vasilopoulos rent richting de bal. Gamliel rent richting de bal. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård draait met de bal, schiet en ... Rzewuski bokst de bal weg. Daar is Bugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 3:2

45e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 52%, FCKT 48%.
Bronx F.C. - FCKT 3:2

47e minuut.
Savidis verovert de bal door een tackle van achteren. Savidis geeft de bal voor. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Štankelis kopt de bal weg. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos passt de bal in één keer door. Ødegård rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx F.C. - FCKT 3:3

53e minuut.
Štankelis rent richting de bal. Štankelis passt de bal in één keer door. Murillo geeft een lange en hoge pass. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. Żabski bokst de bal weg.

59e minuut.
Gamliel speelt de bal door. Znaczko speelt de bal door. Węgrowiec onderschept slim de pass. Štankelis geeft de bal voor. Ødegård springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rodenberg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo begaat een overtreding. Hawkmoon raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rodenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Unfried zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unger geeft een lange en hoge pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Żabski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 4:3

70e minuut.
Gamliel probeert naar een medespeler te passen. Ødegård is nu in balbezit. Buryta rent richting de bal. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Callado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vasilopoulos de bal. Vasilopoulos passt de bal zonder na te denken. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hawkmoon onderschept slim de pass. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Węgrowiec krijgt een gele kaart. Gamliel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasilopoulos met een snel genomen vrije trap. Bugia heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hawkmoon kopt de bal weg. Savidis met een sublieme pass. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 5:3

80e minuut.
Callado onderschept slim de pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski heeft problemen om de bal te vangen. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 6:3

83e minuut.
Unfried rent richting de bal. Unfried passt de bal met de wreef. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ... Żabski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FCKT 7:3

86e minuut.
Štankelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidis geeft een hoge lob. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 50%, FCKT 50%.
Bronx F.C. - FCKT 7:3