Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz Silesia TG
idi ka mnie Tactiek newest
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 31.1
average Schieten adequate
solid Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Þorsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Radan is nu in balbezit. Scarpi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpi draait met de bal, schiet en ... Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Silesia TG 0:1

5e minuut.
Inworp. Kazura met een snelle inworp. Rino kan de bal niet met de borst controleren. Grejsen rent richting de bal. Grejsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hồng Thịnh rent richting de bal. Þorsteinnsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hồng Thịnh. Hồng Thịnh krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Rachwalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpi is nu in balbezit. Rachwalik is nu in balbezit. Semirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Semirić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 44%, Silesia TG 56%.
FC Prosna Kalisz - Silesia TG 0:1

57e minuut.
Kiertszewicz probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal met de wreef. Kiertszewicz met een sublieme pass. Hồng Thịnh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giermkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermkowski passt de bal in één keer door. Caletka rent richting de bal. Caletka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Giermkowski neemt vlug de vrije trap. Semirić kopt de bal weg. Radan probeert de bal aan de voet te houden. Scarpi is nu in balbezit. Scarpi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanseverino komt het veld opgelopen. Cienciała komt het veld opgelopen. Giermkowski met een snelle inworp. Boruc kan de bal niet met de borst controleren. Sanseverino is nu in balbezit. Sanseverino draait met de bal, schiet en ... Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prosna Kalisz - Silesia TG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 53%, Silesia TG 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prosna Kalisz - Silesia TG 1:1