Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz Voyager
idi ka mnie Tactiek 4-3-3 moja
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 49
weak Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Kret met de inworp. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 0:1

9e minuut.
Luyten passt de bal met de wreef. Zetka probeert naar een medespeler te passen. Rondana is nu in balbezit. Rondana geeft een lange en hoge pass. Navarrete springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Luyten rent richting de bal. Luyten passt de bal zonder na te denken. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 0:2

18e minuut.
Andrade Almeida met de inworp. Kret rent richting de bal. Luyten onderschept slim de pass. Luyten geeft een hoge lob. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Zetka speelt de bal door. Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete passt de bal in één keer door. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott schiet op doel. Balsemão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould passt de bal in één keer door. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cường geeft een lange en hoge pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski geeft de bal voor. Grejsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grejsen haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Luyten probeert naar een medespeler te passen. Cường is nu in balbezit. Bould verovert de bal door een tackle van achteren. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kiertszewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zetka met een snelle inworp. Rondana geeft de bal voor. Scott krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rondana neemt vlug de vrije trap. Daar is Luyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyten passt de bal zonder na te denken. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scott rent richting de bal. Scott passt de bal met de wreef. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 0:3

42e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal in één keer door. Grejsen is nu in balbezit. Grejsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 69%, Voyager 31%.
FC Prosna Kalisz - Voyager 1:3

52e minuut.
Rondana met een sublieme pass. Guzmán rent richting de bal. Zetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetka geeft een lange en hoge pass. Radan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetka haalt uit met een fantastische trap. Mejzlík geeft de bal voor. Grejsen rent richting de bal. Grejsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Andrade Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol rent richting de bal. Andrade Almeida onderschept slim de pass. Andrade Almeida geeft de bal voor. Scott krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cường is nu in balbezit. Cường geeft de bal voor. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete passt de bal met de wreef. Scott probeert de bal aan de voet te houden. Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Andrade Almeida de bal. Andrade Almeida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cienciała de bal. Navarrete rent richting de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gągoł trapt de bal weg. Parkitny kopt de bal weg. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 1:4

78e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sitniewski stond buitenspel. Sanseverino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould rent richting de bal. Bould geeft een hoge lob. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kiertszewicz met een snelle inworp. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Voyager 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 77%, Voyager 23%.
FC Prosna Kalisz - Voyager 1:5