Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager Gander United
5-4-1 juniorzy Tactiek Opór
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Konitsiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Gander United 1:0

5e minuut.
Karatasos is nu in balbezit. Senegal rent richting de bal. Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voyager - Gander United 1:1

8e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. Rondana kopt de bal weg. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lebœuf is nu in balbezit. Bould met een sublieme pass. Dujšin speelt de bal door. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Glensk met een sublieme pass. Leanca speelt de bal door. Daar is Karatasos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Gander United 1:2

18e minuut.
Senegal probeert naar een medespeler te passen. Parobczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glensk is nu in balbezit. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Plesca met de inworp. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. Glensk krijgt zijn hoofd ertegen. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wołyniec geeft een hoge lob. Ciupik kopt de bal weg. Dujšin controleert de bal met de borst. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voyager - Gander United 2:2

35e minuut.
Rondana geeft een lange en hoge pass. Boisson kan de bal niet met de borst controleren. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. Konitsiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Gander United 3:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janeczko komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Lebœuf de bal onder controle te krijgen. Bould kopt de bal weg. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 34%, Gander United 66%.
Voyager - Gander United 3:2

46e minuut.
Glensk met een sublieme pass. Klungelig pakt Karatasos de bal. Karatasos geeft de bal voor. Glensk springt en kopt de bal. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Plesca kopt de bal weg. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konitsiotis niet meer kan verder spelen. Amorim komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould is nu in balbezit. Bould passt de bal met de wreef. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vlerick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kounenakis komt het veld opgelopen. Rondana met de inworp. Bould speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bould met een sublieme pass. Kounenakis rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kounenakis zal de hoekschop nemen. Scott krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. Glensk is nu in balbezit. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk draait met de bal, schiet en ... Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Parkitny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kounenakis passt de bal met de wreef. Scott rent richting de bal. Plesca maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Plesca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Plesca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Karatasos rent richting de bal. Karatasos passt de bal in één keer door. Lebœuf rent richting de bal. Lebœuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voyager - Gander United 3:3

83e minuut.
Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis probeert naar een medespeler te passen. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boisson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navarrete zal de hoekschop nemen. Boisson kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Gander United 4:3

87e minuut.
Dujšin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andrade Almeida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Boisson onderschept slim de pass. Boisson geeft een hoge lob. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Boisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boisson geeft een hoge lob. Andrade Almeida met een sublieme pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 28%, Gander United 72%.
Voyager - Gander United 4:3