Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG FCKT
newest Tactiek 092021
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


5e minuut.
Kogan geeft een lange en hoge pass. Rino probeert de bal met de borst te controleren. Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:1

9e minuut.
Ohlenforst passt de bal zonder na te denken. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ødegård passt de bal met de wreef. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino begaat een overtreding. Gamliel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:2

14e minuut.
Giermkowski probeert de bal aan de voet te houden. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos rent richting de bal. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giermkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boruc is nu in balbezit. Ødegård rent richting de bal. Ødegård schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:3

33e minuut.
Semirić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rădulescu neemt vlug de vrije trap. Ohlenforst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ødegård de bal. Ødegård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:4

35e minuut.
Ødegård onderschept slim de pass. Ødegård passt de bal in één keer door. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel schiet op doel. Rino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos is nu in balbezit. Leduchowski rent richting de bal. Vasilopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ødegård geeft een hoge lob. Kazura kopt de bal weg. Ohlenforst met een sublieme pass. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård schiet op doel. Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Rachwalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kouridakis de bal. Kouridakis geeft een hoge lob. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Miodziek bokst de bal weg. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:5

43e minuut.
Štankelis passt de bal zonder na te denken. Gamliel rent richting de bal. Rino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gamliel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ødegård neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 71%, FCKT 29%.
Silesia TG - FCKT 0:6

46e minuut.
Brzuchalski komt het veld opgelopen. Draszba komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ohlenforst passt de bal in één keer door. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:7

50e minuut.
Vasilopoulos is nu in balbezit. Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:8

51e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski onderschept slim de pass. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Þorsteinnsson kopt de bal weg. Kazura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamliel is nu in balbezit. Klungelig pakt Gamliel de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohlenforst geeft de bal voor. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ødegård geeft de bal voor. Gamliel is nu in balbezit. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Draszba speelt de bal door. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski passt de bal met de wreef. Ødegård rent richting de bal. Ødegård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Brzuchalski controleert de bal met de borst. Brzuchalski geeft de bal voor. Daar is Boruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård haalt uit met een fantastische trap. Miodziek bokst de bal weg. Paal! Gamliel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:9

71e minuut.
Brzuchalski heeft problemen om de bal te vangen. Brzuchalski passt de bal in één keer door. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferreri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri speelt de bal door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:10

77e minuut.
Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:11

78e minuut.
Ohlenforst passt de bal in één keer door. Ferreri met een sublieme pass. Daar is Vasilopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård draait met de bal, schiet en ... Miodziek bokst de bal weg.

79e minuut.
Giermkowski rent richting de bal. Vasilopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilopoulos geeft een hoge lob. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:12

81e minuut.
Vasilopoulos passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:13

86e minuut.
Ferreri met een sublieme pass. Ohlenforst heeft problemen om de bal te vangen. Ohlenforst speelt de bal door. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski passt de bal met de wreef. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FCKT 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 69%, FCKT 31%.
Silesia TG - FCKT 0:14