Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United Lechia Władcy Północy
Opór Tactiek i 2att
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar passt de bal zonder na te denken. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Amorim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś onderschept slim de pass. Janidlo met een sublieme pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Amorim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 0:1

10e minuut.
Mumowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Roosaar de bal. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo geeft een lange en hoge pass. Amorim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 0:2

12e minuut.
Wołyniec kopt de bal weg. Kordana rent richting de bal. Kordana speelt de bal door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Amorim bokst de bal weg.

17e minuut.
Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lebœuf kan de bal niet met de borst controleren. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fišár de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 1:2

21e minuut.
Dujšin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janidlo is nu in balbezit. Janidlo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Leanca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karatasos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuchar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Kordana speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 1:3

34e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karatasos. Kuchar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błaś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... Amorim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 1:4

37e minuut.
Roosaar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lowton de bal. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bociański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roosaar met de inworp. Hernández geeft een lange en hoge pass. Glensk krijgt zijn hoofd ertegen. Dediu bokst de bal weg.

45e minuut.
Lebœuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebœuf passt de bal met de wreef. Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca geeft een hoge lob. Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 61%, Lechia Władcy Północy 39%.
Gander United - Lechia Władcy Północy 1:4

52e minuut.
Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś is nu in balbezit. Karatasos verovert de bal door een tackle van achteren. Karatasos geeft een hoge lob. Glensk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bociański met de inworp. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft de bal voor. Bajur springt en kopt de bal. Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kordana probeert naar een medespeler te passen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski passt de bal in één keer door. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. Amorim bokst de bal weg.

59e minuut.
Błaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lebœuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś onderschept slim de pass. Błaś speelt de bal door. Mumowski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 1:5

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Leanca de bal onder controle te krijgen. Wołyniec geeft de bal voor. Karatasos kopt de bal weg. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 2:5

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Roosaar de bal onder controle te krijgen. Janidlo rent richting de bal. Wołyniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janidlo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bajur neemt zijn aanloop. Amorim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 2:6

70e minuut.
Kuchar onderschept slim de pass. Kuchar speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 2:7

73e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski geeft een hoge lob. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Amorim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kordana is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kordana zal de hoekschop nemen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mumowski geeft een lange en hoge pass. Boisson controleert de bal met de borst. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Amorim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Lechia Władcy Północy 2:8

90e minuut.
Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański geeft een hoge lob. Kordana kopt de bal weg. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur schiet op doel. Amorim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 51%, Lechia Władcy Północy 49%.
Gander United - Lechia Władcy Północy 2:8