Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG Bronx F.C.
newest Tactiek kijesamobije
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen average


2e minuut.
Murillo probeert de bal met de borst te controleren. Leduchowski rent richting de bal. Murillo begaat een overtreding. Murillo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Murillo geeft de bal voor. Giermkowski kopt de bal weg. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel. Kazura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Giermkowski de bal. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Unger is nu in balbezit. Unger passt de bal met de wreef. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kazura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Unger is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giermkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Þorsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini onderschept slim de pass. Ramini passt de bal met de wreef. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:1

23e minuut.
Unfried rent richting de bal. Unfried geeft de bal voor. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:2

31e minuut.
Inworp. Caletka met de inworp. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:3

33e minuut.
Savidis rent richting de bal. Savidis geeft een lange en hoge pass. Kazura onderschept slim de pass. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ... Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suski neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miodziek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Unger rent richting de bal. Unger speelt de bal door. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:4

39e minuut.
Buryta geeft een lange en hoge pass. Ramini kopt de bal weg. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Unfried probeert naar een medespeler te passen. Unger is nu in balbezit. Unger met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ramini is nu in balbezit. Ramini speelt de bal door. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 66%, Bronx F.C. 34%.
Silesia TG - Bronx F.C. 0:4

49e minuut.
Ramini passt de bal met de wreef. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo passt de bal met de wreef. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rino de bal onder controle te krijgen. Ramini is nu in balbezit. Ramini geeft een hoge lob. Suski springt en kopt de bal. Miodziek bokst de bal weg.

58e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Ramini is nu in balbezit. Ramini speelt de bal door. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Boruc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Unger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini probeert naar een medespeler te passen. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Miodziek speelt de bal door. Murillo kopt de bal weg. Kazura heeft problemen om de bal te vangen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:5

75e minuut.
Savidis geeft een lange en hoge pass. Suski kopt de bal weg. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:6

76e minuut.
Scarpi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wultański komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramini geeft een lange en hoge pass. Suski maakt een snoekduik en kopt de bal. Miodziek bokst de bal weg.

86e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een lange en hoge pass. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:7

89e minuut.
Rino geeft een lange en hoge pass. Unger met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Bronx F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 83%, Bronx F.C. 17%.
Silesia TG - Bronx F.C. 0:8