Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town Jeźdźcy kutapokalipsy
nev Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Bailey trapt de bal weg. Östlind kopt de bal weg. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:1

13e minuut.
Kerr probeert naar een medespeler te passen. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandschutz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandschutz krijgt een gele kaart. Monroy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Żwirek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:2

17e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Fenyő met een sublieme pass. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Fenyő kopt de bal weg. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Dereszkiewicz speelt de bal door. Żwirek is nu in balbezit. Kerr rent richting de bal. Kerr schiet op doel. Bailey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:3

23e minuut.
Zuojun onderschept slim de pass. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Zachacz rent richting de bal. Zachacz geeft een lange en hoge pass. Żwirek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zachacz passt de bal in één keer door. Daar is Żwirek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:4

31e minuut.
Bailey trapt de bal weg van het doel. Kerr kopt de bal weg. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:5

44e minuut.
Doeltrap. Hordyński met een harde bal richting middenveld. Kerr kopt de bal weg. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monroy rent richting de bal. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 62%, Jeźdźcy kutapokalipsy 38%.
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:6

47e minuut.
Khayri kopt de bal weg. Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:6

54e minuut.
Fenyő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Östlind rent richting de bal. Östlind geeft de bal voor. Klungelig pakt Zachacz de bal. Zachacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aarons is nu in balbezit. Aarons geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuojun met een snelle inworp. Khayri geeft een lange en hoge pass. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Östlind is nu in balbezit. Östlind speelt de bal door. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:7

66e minuut.
Inworp. Pucacuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconu is nu in balbezit. Langley onderschept slim de pass. Langley geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zachacz kopt de bal weg. Monroy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dereszkiewicz. Dereszkiewicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Fenyő passt de bal met de wreef. Deaconu is nu in balbezit. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Chojecki kopt de bal weg. Piankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Zuojun de bal. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind geeft de bal voor. Pucacuri kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 68%, Jeźdźcy kutapokalipsy 32%.
Hell Town - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:7