Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Vikings Sandefjord IF
Green2DMNew Tactiek Szatańska
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten excellent
solid Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Lelièvre geeft de bal voor. Daar is Gäbelein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Matiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Niźnik passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Schultz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schultz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega begaat een overtreding. Lozinschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lelièvre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niźnik springt en kopt de bal. Matiba bokst de bal weg.

20e minuut.
Marson kopt de bal weg. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Somersalo speelt de bal door. Lelièvre heeft problemen om de bal te vangen. Lelièvre geeft een lange en hoge pass. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Vikings Sandefjord IF 0:1

26e minuut.
Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas geeft een hoge lob. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nyc de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lelièvre met een sublieme pass. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vega zijn tegenspeler op de grond. Vega is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lozinschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lelièvre met een snel genomen vrije trap. Daar is Gäbelein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Vikings Sandefjord IF 0:2

34e minuut.
Lozinschi probeert naar een medespeler te passen. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre passt de bal in één keer door. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 84%, Vikings Sandefjord IF 16%.
Zalesianka Zalesie KS - Vikings Sandefjord IF 0:2

46e minuut.
Malesa rent richting de bal. Malesa geeft de bal voor. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Obrejan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

48e minuut.
Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre passt de bal met de wreef. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel. Matiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Somersalo probeert naar een medespeler te passen. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano schiet op doel. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gäbelein geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozinschi met de inworp. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Malesa heeft problemen om de bal te vangen. Lelièvre verovert de bal door een tackle van achteren. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Matiba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Malesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelizzon de bal. Gelenidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gelenidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 67%, Vikings Sandefjord IF 33%.
Zalesianka Zalesie KS - Vikings Sandefjord IF 0:2