Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Zalesianka Zalesie KS
Szatańska Tactiek Green2DMNew
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen matig


8e minuut.
Makowiecki geeft de bal voor. Inworp. Morán met een snelle inworp. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Dorčić is nu in balbezit. Dorčić met een sublieme pass. Niźnik rent richting de bal. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt García Monte de bal. Shansutdiev met een sublieme pass. Dorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorčić geeft de bal voor. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vournas passt de bal met de wreef. Daar is Lelièvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Matiba met een harde bal richting middenveld. Marson kopt de bal weg. Man Lung is nu in balbezit. Malesa is nu in balbezit. Malesa draait met de bal, schiet en ... Shansutdiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Schultz kopt de bal weg. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas geeft een hoge lob. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Durden kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Malesa is nu in balbezit. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden onderschept slim de pass. Malesa is nu in balbezit. Malesa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 28%, Zalesianka Zalesie KS 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 0:0

48e minuut.
Pavić is nu in balbezit. Pavić passt de bal zonder na te denken. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 1:0

60e minuut.
Vega is nu in balbezit. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung speelt de bal door. Malesa is nu in balbezit. Malesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vournas passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre draait met de bal, schiet en ... Matiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 2:0

67e minuut.
Lelièvre passt de bal in één keer door. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre geeft een hoge lob. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen. Matiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gäbelein de bal. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 3:0

70e minuut.
Schultz geeft de bal voor. Gelenidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Vega de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa passt de bal zonder na te denken. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 3:1

73e minuut.
Šubarić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marson heeft problemen om de bal te vangen. Nyc met een sublieme pass. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić schiet op doel. Shansutdiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Malesa rent richting de bal. Malesa draait met de bal, schiet en ... Shansutdiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 3:2

76e minuut.
Niźnik rent richting de bal. Cachorro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niźnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Cachorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 4:2

76e minuut.
Klungelig pakt Malesa de bal. Malesa passt de bal in één keer door. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubarić schiet op doel. Shansutdiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Durden met een sublieme pass. Gelenidze heeft problemen om de bal te vangen. Malesa is nu in balbezit. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Schultz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schultz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Morán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vournas met een snel genomen vrije trap. Serrano kopt de bal weg. Gäbelein rent richting de bal. Niźnik onderschept slim de pass. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Vournas probeert naar een medespeler te passen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lelièvre passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal in één keer door. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Morán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Morán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vournas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 33%, Zalesianka Zalesie KS 67%.
Vikings Sandefjord IF - Zalesianka Zalesie KS 4:2