Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town KS JET
nev Tactiek moja
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


14e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú geeft de bal voor. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommasini is nu in balbezit. Tommasini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS JET 0:1

16e minuut.
Daar is Gillespie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie probeert naar een medespeler te passen. Khayri rent richting de bal. Khayri schiet op doel. Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - KS JET 1:1

20e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Branca is nu in balbezit. Branca passt de bal zonder na te denken. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cazenave rent richting de bal. Dereszkiewicz rent richting de bal. Branca verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Branca rent richting de bal. Branca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tommasini rent richting de bal. Chojecki is nu in balbezit. Tommasini verovert de bal door een tackle van achteren. Tommasini geeft een hoge lob. Cazenave krijgt zijn hoofd ertegen. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bailey met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Dereszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Dereszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gillespie krijgt zijn hoofd ertegen. Honkisz bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Branca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branca passt de bal zonder na te denken. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 48%, KS JET 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hell Town - KS JET 1:1

47e minuut.
Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khayri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie is nu in balbezit. Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tommasini is nu in balbezit. Tommasini geeft een hoge lob. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca schiet op doel. Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS JET 1:2

61e minuut.
Szalus trapt de bal weg van het doel. Fiori kopt de bal weg. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS JET 1:3

71e minuut.
Chojecki probeert de bal aan de voet te houden. Tommasini is nu in balbezit. Met opzet legt Chojecki zijn tegenspeler op de grond. Chojecki krijgt een gele kaart. Tommasini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cazenave rent richting de bal. Cazenave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fiori is nu in balbezit. Fiori geeft de bal voor. Tommasini kopt de bal weg. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Branca onderschept slim de pass. Cazenave rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dereszkiewicz. Dereszkiewicz krijgt een gele kaart. Cazenave is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazenave komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS JET 1:4

89e minuut.
Pucacuri probeert naar een medespeler te passen. Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca rent richting de bal. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS JET 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 56%, KS JET 44%.
Hell Town - KS JET 1:5