Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JET Hell Town
moja Tactiek nev
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 39.4
good Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Gillespie met een sublieme pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rolfes zijn tegenspeler op de grond. Tommasini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarkın zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Tommasini rent richting de bal. Rolfes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tommasini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarkın zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Branca kopt de bal weg. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Koszek maakt een afschuwelijke overtreding. Strangio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strangio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Branca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereszkiewicz rent richting de bal. Branca verovert de bal door een tackle van achteren. Branca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tommasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasini haalt uit met een fantastische trap. Bolchiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Hell Town 1:0

35e minuut.
Sỹ Phú passt de bal in één keer door. Piñar rent richting de bal. Piñar passt de bal in één keer door. Branca rent richting de bal. Branca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tommasini met een snelle inworp. Tarkın probeert naar een medespeler te passen. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Hell Town 2:0

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tommasini neemt de hoekschop. Branca springt en kopt de bal. Piñar krijgt zijn hoofd ertegen. Bolchiş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Hell Town 3:0

44e minuut.
Sỹ Phú rent richting de bal. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie geeft de bal voor. Koszek is nu in balbezit. Koszek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 42%, Hell Town 58%.
KS JET - Hell Town 3:0

50e minuut.
Dereszkiewicz kopt de bal weg. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca probeert naar een medespeler te passen. Piñar is nu in balbezit. Piñar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gillespie geeft een lange en hoge pass. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Hell Town 3:1

59e minuut.
Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Honkisz probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Phú kopt de bal weg. Branca rent richting de bal. Branca haalt uit met een fantastische trap. Bolchiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Hell Town 4:1

65e minuut.
Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie rent richting de bal. Gillespie passt de bal in één keer door. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Strangio geeft de bal voor. Brandschutz rent richting de bal. Tarkın maakt een afschuwelijke overtreding. Tarkın is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Brandschutz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czár komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dereszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gillespie speelt de bal door. Czár rent richting de bal. Czár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tommasini rent richting de bal. Tommasini speelt de bal door. Piñar is nu in balbezit. Piñar schiet op doel. Bolchiş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bahamón rent richting de bal. Bahamón geeft de bal voor. Koszek kopt de bal weg. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 41%, Hell Town 59%.
KS JET - Hell Town 4:1