Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Lepietnica
Szatańska Tactiek 352
47% Balbezit 53%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Morán probeert de bal met de borst te controleren. Caripuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lelièvre met een snel genomen vrije trap. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. Blatnik bokst de bal weg. Miłowski rent richting de bal. Miłowski geeft een lange en hoge pass. Durden kopt de bal weg. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Blatnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Miłowski geeft een lange en hoge pass. Ciorbea kopt de bal weg. Niźnik is nu in balbezit. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Miłowski met een sublieme pass. Caripuna is nu in balbezit. Met opzet legt Vournas zijn tegenspeler op de grond. Vournas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik rent richting de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Vournas geeft een lange en hoge pass. Caripuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Blatnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 1:0

33e minuut.
Gönlüşen geeft de bal voor. Caripuna rent richting de bal. Gherghina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gherghina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gherghina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Caripuna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caripuna kan niet meer verder spelen. Ninguém komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Durden geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Blatnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 2:0

41e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano met een sublieme pass. Svärd is nu in balbezit. Svärd geeft de bal voor. Shansutdiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Radojičić passt de bal met de wreef. Ninguém rent richting de bal. Ninguém speelt de bal door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 32%, Lepietnica 68%.
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 2:0

46e minuut.
Tello komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre is nu in balbezit. Vournas is nu in balbezit. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre schiet op doel. Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tello geeft de bal voor. Inworp. Morán met de inworp. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Svärd probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciorbea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 2:1

56e minuut.
Lelièvre onderschept slim de pass. Lelièvre met een sublieme pass. Vournas speelt de bal door. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Radojičić passt de bal met de wreef. Ninguém bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninguém passt de bal zonder na te denken. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev bokst de bal weg.

63e minuut.
Alexandrescu met een sublieme pass. Marson is nu in balbezit. Marson met een sublieme pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Niźnik kopt de bal weg. Lelièvre is nu in balbezit. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Gouveia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morán zal de hoekschop nemen. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 3:1

67e minuut.
Gelenidze geeft een hoge lob. Niźnik kopt de bal weg. Gouveia heeft problemen om de bal te vangen. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas haalt uit met een fantastische trap. Blatnik bokst de bal weg. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 4:1

71e minuut.
Morán met een snelle inworp. Lelièvre is nu in balbezit. Kowalewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lelièvre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lelièvre met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 30%, Lepietnica 70%.
Vikings Sandefjord IF - Lepietnica 4:1