Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ś.K.S Zalesianka Zalesie KS
akuku Tactiek Green2DMNew
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Man Lung rent richting de bal. Man Lung passt de bal in één keer door. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon geeft de bal voor. Dziwisz springt en kopt de bal. Stokłosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Gros rent richting de bal. Gros passt de bal met de wreef. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Izarra is nu in balbezit. Nyc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Izarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latała kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Matiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:0

19e minuut.
Malesa passt de bal met de wreef. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Dziwisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 56%, Zalesianka Zalesie KS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:1

47e minuut.
Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon passt de bal in één keer door. Malesa rent richting de bal. Malesa geeft een lange en hoge pass. Dziwisz springt en kopt de bal. Stokłosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pelizzon passt de bal in één keer door. Dziwisz rent richting de bal. Linardos begaat een overtreding. Linardos krijgt een gele kaart. Dziwisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelizzon wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brychczy geeft een lange en hoge pass. Dziwisz is nu in balbezit. Linardos maakt een afschuwelijke overtreding. Linardos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dziwisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyc komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:2

59e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Man Lung kopt de bal weg. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz schiet op doel. Stokłosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:3

61e minuut.
Rydz rent richting de bal. Man Lung onderschept slim de pass. Man Lung speelt de bal door. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Makowiecki kopt de bal weg. Man Lung speelt de bal door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. Stokłosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:4

71e minuut.
Izarra is nu in balbezit. Nyc onderschept slim de pass. Nyc passt de bal zonder na te denken. Malesa is nu in balbezit. Malesa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stokłosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Szala verovert de bal door een tackle van achteren. Szala probeert naar een medespeler te passen. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft een hoge lob. Izarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Malesa probeert naar een medespeler te passen. Pelizzon probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Stokłosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 49%, Zalesianka Zalesie KS 51%.
Ś.K.S - Zalesianka Zalesie KS 1:5