Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Ś.K.S
Green2DMNew Tactiek akuku
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.8 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Rydz rent richting de bal. Rydz geeft een hoge lob. Kargul kopt de bal weg. Izarra is nu in balbezit. Izarra schiet op doel. Barruffi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung onderschept slim de pass. Man Lung met een sublieme pass. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vega is nu in balbezit. Latała onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavić. Latała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latała wilt de vrije trap nemen. Barruffi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Ś.K.S 0:1

24e minuut.
Gros is nu in balbezit. Pelizzon onderschept slim de pass. Pelizzon met een sublieme pass. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gros met een sublieme pass. Klungelig pakt Szala de bal. Szala speelt de bal door. Izarra rent richting de bal. Izarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szala geeft een lange en hoge pass. Kargul rent richting de bal. Kargul probeert naar een medespeler te passen. Izarra is nu in balbezit. Izarra geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Ś.K.S 0:2

44e minuut.
Kargul geeft de bal voor. Klungelig pakt Szala de bal. Latała met een sublieme pass. Izarra rent richting de bal. Izarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 62%, Ś.K.S 38%.
Zalesianka Zalesie KS - Ś.K.S 0:2

46e minuut.
Schultz komt het veld opgelopen. Brychczy komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szala kan de bal niet met de borst controleren. Szala met een sublieme pass. Pavić rent richting de bal. Latała onderschept slim de pass. Latała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Šubarić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szala is nu in balbezit. Szala geeft de bal voor. Izarra is nu in balbezit. Izarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Ś.K.S 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 65%, Ś.K.S 35%.
Zalesianka Zalesie KS - Ś.K.S 0:3