Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JET Jeźdźcy kutapokalipsy
moja Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca passt de bal zonder na te denken. Aarons bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Zachacz met een sublieme pass. Monroy rent richting de bal. Monroy probeert naar een medespeler te passen. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Deaconu speelt de bal door. Kerr is nu in balbezit. Kerr speelt de bal door. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz passt de bal in één keer door. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:1

18e minuut.
Żwirek controleert de bal met de borst. Honkisz probeert naar een medespeler te passen. Pajęcki kopt de bal weg. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal zonder na te denken. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:2

25e minuut.
Inworp. Deaconu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachacz met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Deaconu speelt de bal door. Zachacz heeft problemen om de bal te vangen. Zachacz speelt de bal door. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Deaconu passt de bal zonder na te denken. Zachacz rent richting de bal. Zachacz geeft de bal voor. Żwirek springt en kopt de bal. Honkisz bokst de bal weg.

41e minuut.
Cazenave is nu in balbezit. Klungelig pakt Branca de bal. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:2

43e minuut.
Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr speelt de bal door. Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachacz geeft een hoge lob. Żwirek krijgt zijn hoofd ertegen. Honkisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monroy kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Tommasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu is nu in balbezit. Deaconu passt de bal zonder na te denken. Zachacz geeft een lange en hoge pass. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 69%, Jeźdźcy kutapokalipsy 31%.
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:3

47e minuut.
Wichrowski passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú geeft de bal voor. Wichrowski kopt de bal weg. Branca rent richting de bal. Branca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kerr onderschept slim de pass. Pajęcki geeft een hoge lob. Tarkın kopt de bal weg. Deaconu is nu in balbezit. Tommasini verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Monroy met een sublieme pass. Zachacz heeft problemen om de bal te vangen. Zachacz geeft een hoge lob. Żwirek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Szalus geeft een hoge lob. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki probeert naar een medespeler te passen. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sỹ Phú is nu in balbezit. Ripari onderschept slim de pass. Ripari passt de bal zonder na te denken. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:4

62e minuut.
Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú geeft de bal voor. Klungelig pakt Branca de bal. Branca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Serwotka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fenyő de bal onder controle te krijgen. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sỹ Phú kopt de bal weg. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki passt de bal in één keer door. Branca rent richting de bal. Branca schiet op doel. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tarkın geeft de bal voor. Aarons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazenave. Cazenave krijgt een gele kaart. Aarons roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aarons kan niet meer verder spelen. Białek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 56%, Jeźdźcy kutapokalipsy 44%.
KS JET - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:4