Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy KS JET
Attack Tactiek moja
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Ripari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Pajęcki geeft de bal voor. Cazenave krijgt zijn hoofd ertegen. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 0:1

2e minuut.
Daar is Monroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cazenave zijn tegenspeler op de grond. Cazenave is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Tarkın is nu in balbezit. Tarkın passt de bal zonder na te denken. Pajęcki is nu in balbezit. Branca is nu in balbezit. Branca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Östlind is nu in balbezit. Östlind geeft de bal voor. Klungelig pakt Żwirek de bal. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zachacz is nu in balbezit. Zachacz passt de bal met de wreef. Żwirek rent richting de bal. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 1:1

22e minuut.
Pajęcki probeert naar een medespeler te passen. Deaconu met een sublieme pass. Östlind heeft problemen om de bal te vangen. Östlind geeft een hoge lob. Monroy springt en kopt de bal. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monroy rent richting de bal. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 2:1

37e minuut.
Fenyő speelt de bal door. Daar is Östlind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östlind speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sỹ Phú kopt de bal weg. Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki probeert naar een medespeler te passen. Branca is nu in balbezit. Branca draait met de bal, schiet en ... Hordyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 34%, KS JET 66%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 2:1

49e minuut.
Tarkın rent richting de bal. Tarkın geeft een hoge lob. Pajęcki kopt de bal weg. Branca rent richting de bal. Branca haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Korzeniowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú geeft een hoge lob. Branca is nu in balbezit. Branca draait met de bal, schiet en ... Hordyński bokst de bal weg.

54e minuut.
Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Branca rent richting de bal. Ripari bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca verovert de bal door een tackle van achteren. Branca draait met de bal, schiet en ... Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kerr met een sublieme pass. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 3:1

59e minuut.
Honkisz probeert naar een medespeler te passen. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő geeft een lange en hoge pass. Monroy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serwotka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Serwotka kan niet meer verder spelen. Piñar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tommasini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Branca rent richting de bal. Branca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aarons de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 3:2

65e minuut.
Monroy onderschept slim de pass. Monroy geeft een hoge lob. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel. Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 4:2

71e minuut.
Wichrowski met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit. Strangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyő onderschept slim de pass. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Östlind met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Kerr is nu in balbezit. Kerr met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Zachacz de bal. Zachacz met een sublieme pass. Kerr probeert de bal aan de voet te houden. Östlind rent richting de bal. Östlind geeft de bal voor. Honkisz bokst de bal weg.

85e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő passt de bal met de wreef. Monroy rent richting de bal. Monroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 36%, KS JET 64%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - KS JET 5:2