Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izolator Boguchwała Hell Town
moja Tactiek nev
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 39.4
excellent Schieten very good
good Passen weak
formidable Verdedigen average


5e minuut.
Siadaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Siadaczka passt de bal zonder na te denken. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Zuojun de bal. Tarek rent richting de bal. Tarek met een sublieme pass. Daar is Ktenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ktenas schiet op doel. De bal raakt de paal. Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Forstner onderschept slim de pass. Forstner speelt de bal door. Ktenas rent richting de bal. Ktenas haalt uit met een fantastische trap. Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pucacuri heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siadaczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ktenas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel. Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 1:0

17e minuut.
Ktenas is nu in balbezit. Forstner rent richting de bal. Forstner speelt de bal door. Ktenas is nu in balbezit. Ktenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zuojun kopt de bal weg. Głazowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forstner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forstner geeft een lange en hoge pass. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brandschutz rent richting de bal. Tarek onderschept slim de pass. Tarek speelt de bal door. Ktenas rent richting de bal. Ktenas haalt uit met een fantastische trap. Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ktenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Czár controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kiełczykowski neemt vlug de vrije trap. Dévánszki kopt de bal weg. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ktenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Ktenas is nu in balbezit. Met opzet legt Chojecki zijn tegenspeler op de grond. Chojecki krijgt een gele kaart. Ktenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forstner komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Górkiewicz met een harde bal richting middenveld. Tarek kan de bal niet met de borst controleren. Tarek geeft een lange en hoge pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siadaczka zal de hoekschop nemen. Ktenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 2:0

37e minuut.
Siadaczka heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Ktenas is nu in balbezit. Ktenas draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ktenas is nu in balbezit. Ktenas schiet op doel. Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 3:0

41e minuut.
Zuojun is nu in balbezit. Forstner met een sublieme pass. Daar is Ktenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski is nu in balbezit. Ktenas verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Forstner passt de bal in één keer door. Siadaczka is nu in balbezit. Siadaczka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ktenas de bal. Ktenas schiet op doel. Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 32%, Hell Town 68%.
Izolator Boguchwała - Hell Town 3:0

55e minuut.
Gillespie geeft een lange en hoge pass. Khayri speelt de bal door. Czár controleert de bal met de borst. Czár haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 3:1

58e minuut.
Saskőy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Siadaczka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 4:1

60e minuut.
Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki geeft de bal voor. Pucacuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Forstner bereikt de bal nog maar net als eerste. Forstner passt de bal zonder na te denken. Tarek rent richting de bal. Tarek passt de bal zonder na te denken. Ktenas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forstner zal de hoekschop nemen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 5:1

73e minuut.
Pucacuri rent richting de bal. Siadaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Siadaczka speelt de bal door. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 6:1

89e minuut.
Siadaczka met een sublieme pass. Dévánszki is nu in balbezit. Balogh begaat een overtreding. Dévánszki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siadaczka wilt de vrije trap nemen. Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ktenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tarek speelt de bal door. Forstner rent richting de bal. Forstner geeft een lange en hoge pass. Ktenas rent richting de bal. Ktenas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Hell Town 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 32%, Hell Town 68%.
Izolator Boguchwała - Hell Town 7:1