Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izolator Boguchwała Ś.K.S
moja Tactiek akuku
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
formidable Verdedigen solid


13e minuut.
Lubosz is nu in balbezit. Tarek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarek passt de bal met de wreef. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel. Stokłosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ktenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Ś.K.S 1:0

17e minuut.
Kargul rent richting de bal. Kargul geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kiełczykowski de bal onder controle te krijgen. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Izarra is nu in balbezit. Izarra haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - Ś.K.S 1:1

19e minuut.
Ktenas is nu in balbezit. Ktenas passt de bal zonder na te denken. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Stokłosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gros geeft een lange en hoge pass. Kargul heeft problemen om de bal te vangen. Kargul speelt de bal door. Izarra rent richting de bal. Izarra draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gregorczyk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siadaczka zal de hoekschop nemen. Ktenas maakt een snoekduik en kopt de bal. Stokłosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Overgaard de bal. Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal met de wreef. Izarra rent richting de bal. Izarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 52%, Ś.K.S 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izolator Boguchwała - Ś.K.S 1:1

51e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala rent richting de bal. Szala probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Zarl de bal. Kargul onderschept slim de pass. Kargul geeft een lange en hoge pass. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Siadaczka rent richting de bal. Siadaczka passt de bal zonder na te denken. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Głazowski rent richting de bal. Głazowski geeft een hoge lob. Gros kopt de bal weg. Latała is nu in balbezit. Latała geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ktenas kopt de bal weg. Gregorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Stokłosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Siadaczka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rydz de bal onder controle te krijgen. Tarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Forstner de bal. Forstner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 57%, Ś.K.S 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izolator Boguchwała - Ś.K.S 1:1