Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ś.K.S Izolator Boguchwała
akuku Tactiek moja
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Lubosz heeft problemen om de bal te vangen. Siadaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadaczka passt de bal in één keer door. Ktenas is nu in balbezit. Ktenas draait met de bal, schiet en ... Stokłosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Kiełczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiełczykowski. Szala raakt geblesseerd tijdens het duel. Rydz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Izarra is nu in balbezit. Izarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Izolator Boguchwała 1:0

9e minuut.
Auth met een snelle inworp. Kargul is nu in balbezit. Rožanskas begaat een overtreding. Rožanskas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Szala passt de bal zonder na te denken. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała passt de bal in één keer door. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Overgaard geeft de bal voor. Ktenas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siadaczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rydz speelt de bal door. Latała rent richting de bal. Latała passt de bal met de wreef. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel. Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal in één keer door. Oriental onderschept slim de pass. Izarra is nu in balbezit. Izarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 41%, Izolator Boguchwała 59%.
Ś.K.S - Izolator Boguchwała 1:0

61e minuut.
Rožanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth verovert de bal door een tackle van achteren. Auth speelt de bal door. Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ktenas rent richting de bal. Ktenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ś.K.S - Izolator Boguchwała 1:1

82e minuut.
Latała probeert naar een medespeler te passen. Górkiewicz speelt de bal door. Siadaczka kopt de bal weg. Ktenas rent richting de bal. Ktenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 41%, Izolator Boguchwała 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ś.K.S - Izolator Boguchwała 1:1