Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica Jeźdźcy kutapokalipsy
352 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Kowalewski onderschept slim de pass. Kowalewski speelt de bal door. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Hordyński bokst de bal weg.

2e minuut.
Ripari met een snelle inworp. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea met een sublieme pass. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:0

4e minuut.
Monroy speelt de bal door. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő passt de bal met de wreef. Zachacz rent richting de bal. Zachacz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna geeft een lange en hoge pass. Ciorbea rent richting de bal. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Deaconu geeft een hoge lob. Zachacz kopt de bal weg. Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Svärd met de inworp. Kerr is nu in balbezit. Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Tello geeft een lange en hoge pass. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 2:0

27e minuut.
Miłowski geeft een lange en hoge pass. Caripuna kopt de bal weg. Klungelig pakt Monroy de bal. Monroy schiet op doel. Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Aarons geeft een hoge lob. Monroy kopt de bal weg. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel. Blatnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Miłowski geeft de bal voor. Kowalewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gönlüşen de bal. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 2:1

32e minuut.
Gouveia heeft problemen om de bal te vangen. Monroy onderschept slim de pass. Monroy met een sublieme pass. Żwirek rent richting de bal. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tello rent richting de bal. Kerr begaat een overtreding. Tello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aarons heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd passt de bal zonder na te denken. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 3:1

45e minuut.
Wichrowski speelt de bal door. Daar is Aarons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 50%, Jeźdźcy kutapokalipsy 50%.
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 4:1

46e minuut.
Lujambio komt het veld opgelopen. Gutowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Gönlüşen onderschept slim de pass. Gönlüşen geeft de bal voor. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kowalewski passt de bal met de wreef. Ripari heeft problemen om de bal te vangen. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna geeft de bal voor. Gönlüşen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gouveia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kerr de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen is nu in balbezit. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski schiet op doel. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia geeft de bal voor. Gutowski kopt de bal weg. Gönlüşen heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deaconu. Kowalewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lujambio met een snel genomen vrije trap. Hordyński speelt de bal door. Lujambio kopt de bal weg. Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lujambio met een snelle inworp. Caripuna heeft problemen om de bal te vangen. Caripuna geeft een hoge lob. Gönlüşen krijgt zijn hoofd ertegen. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ninguém komt het veld opgelopen. Radojičić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svärd geeft een lange en hoge pass. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gönlüşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 5:1

76e minuut.
Östlind speelt de bal door. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lujambio de bal onder controle te krijgen. Svärd rent richting de bal. Svärd passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Svärd rent richting de bal. Svärd probeert naar een medespeler te passen. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. Hordyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svärd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 6:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svärd met de inworp. Deaconu rent richting de bal. Kowalewski onderschept slim de pass. Kowalewski geeft de bal voor. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 7:1

88e minuut.
Kerr passt de bal zonder na te denken. Monroy is nu in balbezit. Monroy passt de bal in één keer door. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel. Blatnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Svärd geeft de bal voor. Klungelig pakt Aarons de bal. Gutowski rent richting de bal. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 34%, Jeźdźcy kutapokalipsy 66%.
Lepietnica - Jeźdźcy kutapokalipsy 7:1