Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Hell Town
Green2DMNew Tactiek nev
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 40.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Schultz probeert de bal aan de voet te houden. Brandschutz kopt de bal weg. Gäbelein rent richting de bal. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Matiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gillespie neemt de hoekschop. Khayri rent richting de bal. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 0:1

9e minuut.
Bahamón is nu in balbezit. Bahamón geeft de bal voor. Gillespie rent richting de bal. Gillespie geeft een hoge lob. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schultz passt de bal met de wreef. Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte draait met de bal, schiet en ... Golemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rolfes onderschept slim de pass. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 1:1

21e minuut.
Nyc rent richting de bal. Nyc speelt de bal door. Daar is García Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Golemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pavić verovert de bal door een tackle van achteren. Czár onderschept slim de pass. Czár probeert naar een medespeler te passen. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een lange en hoge pass. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Golemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 2:1

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Matiba niet meer kan verder spelen. Barruffi komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Brychczy geeft een hoge lob. Nyc kopt de bal weg. Klungelig pakt Dereszkiewicz de bal. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dereszkiewicz controleert de bal met de borst. Nyc is nu in balbezit. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte draait met de bal, schiet en ... Golemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 3:1

44e minuut.
Nyc passt de bal met de wreef. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte passt de bal zonder na te denken. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 49%, Hell Town 51%.
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 3:1

46e minuut.
Malesa probeert naar een medespeler te passen. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 4:1

48e minuut.
Brychczy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rolfes de bal. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte schiet op doel. Golemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dereszkiewicz is nu in balbezit. Nyc verovert de bal door een tackle van achteren. Nyc passt de bal zonder na te denken. García Monte is nu in balbezit. García Monte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 5:1

55e minuut.
Schultz probeert naar een medespeler te passen. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Malesa rent richting de bal. Malesa geeft een lange en hoge pass. Golemi bokst de bal weg.

62e minuut.
Skonieczny geeft een lange en hoge pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc geeft de bal voor. García Monte rent richting de bal. García Monte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Šubarić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pavić rent richting de bal. Pavić geeft een lange en hoge pass. Brychczy kopt de bal weg. Šubarić rent richting de bal. Šubarić schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Barruffi met een harde bal richting middenveld. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal met de wreef. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 39%, Hell Town 61%.
Zalesianka Zalesie KS - Hell Town 6:1