Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JET Ś.K.S
moja Tactiek akuku
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Latała met een sublieme pass. Szalus is nu in balbezit. Cetlawa onderschept slim de pass. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Ś.K.S 0:1

3e minuut.
Cazenave speelt de bal door. Branca is nu in balbezit. Branca haalt uit met een fantastische trap. Stokłosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JET - Ś.K.S 1:1

26e minuut.
Pajęcki onderschept slim de pass. Pajęcki passt de bal zonder na te denken. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Ś.K.S 2:1

29e minuut.
Linardos kopt de bal weg. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal zonder na te denken. Szala probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 63%, Ś.K.S 37%.
KS JET - Ś.K.S 2:1

52e minuut.
Izarra onderschept slim de pass. Latała met een sublieme pass. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki met een sublieme pass. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın geeft de bal voor. Cazenave krijgt zijn hoofd ertegen. Stokłosa bokst de bal weg.

58e minuut.
Latała speelt de bal door. Szalus geeft een lange en hoge pass. Tarkın probeert de bal aan de voet te houden. Kargul rent richting de bal. Kargul geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JET - Ś.K.S 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 68%, Ś.K.S 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JET - Ś.K.S 2:2