Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Jeźdźcy kutapokalipsy
GreenSafety Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Brychczy geeft een hoge lob. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Monroy rent richting de bal. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Barruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:1

3e minuut.
Bosi is nu in balbezit. Bosi passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Östlind neemt de hoekschop. Zachacz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:2

6e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Kerr passt de bal zonder na te denken. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:3

8e minuut.
Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind met een sublieme pass. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:4

10e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Kerr passt de bal zonder na te denken. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:5

11e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr speelt de bal door. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:6

14e minuut.
Fenyő speelt de bal door. Östlind rent richting de bal. Östlind passt de bal in één keer door. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Barruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zachacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind haalt uit met een fantastische trap. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:7

16e minuut.
Zachacz met een snelle inworp. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy passt de bal met de wreef. Kerr met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Östlind zal de hoekschop nemen. Żwirek heeft problemen om de bal te vangen. Kerr rent richting de bal. Kerr passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bosi kopt de bal weg. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barruffi speelt de bal door. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Zachacz speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő passt de bal zonder na te denken. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Östlind probeert de bal met de borst te controleren. Östlind speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy draait met de bal, schiet en ... Barruffi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Monroy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:8

23e minuut.
Klungelig pakt Brychczy de bal. Brychczy met een sublieme pass. Zachacz met een sublieme pass. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind passt de bal zonder na te denken. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Barruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy schiet op doel. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:9

26e minuut.
Östlind met de inworp. Bosi is nu in balbezit. Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:10

27e minuut.
Kerr geeft een lange en hoge pass. Barruffi speelt de bal door. Monroy kopt de bal weg. Klungelig pakt Żwirek de bal. Żwirek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Zachacz rent richting de bal. Zachacz geeft de bal voor. Barruffi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:11

30e minuut.
Żwirek passt de bal in één keer door. Kerr is nu in balbezit. Kerr met een sublieme pass. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:12

32e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Östlind is nu in balbezit. Östlind met een sublieme pass. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:13

34e minuut.
Deaconu is nu in balbezit. Deaconu geeft de bal voor. Monroy rent richting de bal. Monroy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bosi is nu in balbezit. Östlind probeert naar een medespeler te passen. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy draait met de bal, schiet en ... Barruffi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:14

39e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu passt de bal met de wreef. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:15

42e minuut.
Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Monroy passt de bal met de wreef. Zachacz speelt de bal door. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. Barruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Kerr passt de bal met de wreef. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Barruffi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 96%, Jeźdźcy kutapokalipsy 4%.
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:16

46e minuut.
Żwirek is nu in balbezit. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:17

49e minuut.
Kerr rent richting de bal. Kerr geeft een hoge lob. Monroy is nu in balbezit. Monroy draait met de bal, schiet en ... Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:18

51e minuut.
Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu passt de bal zonder na te denken. Wichrowski speelt de bal door. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Barruffi met een sublieme pass. Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconu passt de bal zonder na te denken. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap. Barruffi bokst de bal weg. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zachacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:19

57e minuut.
Bregallini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:20

59e minuut.
Daar is Monroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosi is nu in balbezit. Bosi passt de bal zonder na te denken. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Barruffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Kerr de bal onder controle te krijgen. Östlind geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:21

60e minuut.
Pavić rent richting de bal. Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek met een sublieme pass. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barruffi probeert naar een medespeler te passen. Kerr kopt de bal weg. Żwirek heeft problemen om de bal te vangen. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Barruffi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:22

65e minuut.
Deaconu kopt de bal weg. Kerr speelt de bal door. Żwirek rent richting de bal. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:23

68e minuut.
Kerr probeert naar een medespeler te passen. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Bosi probeert naar een medespeler te passen. Żwirek heeft problemen om de bal te vangen. Żwirek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kerr rent richting de bal. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Żwirek rent richting de bal. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:24

72e minuut.
Pavić is nu in balbezit. Pavić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Östlind met een snelle inworp. Fenyő met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:25

73e minuut.
Inworp. Östlind met de inworp. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bosi met een sublieme pass. Monroy controleert de bal met de borst. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. Barruffi bokst de bal weg.

76e minuut.
Östlind onderschept slim de pass. Östlind geeft de bal voor. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz schiet op doel. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:26

79e minuut.
Ripari rent richting de bal. Ripari passt de bal zonder na te denken. Żwirek rent richting de bal. Żwirek schiet op doel. Barruffi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Fenyő geeft een hoge lob. Daar is Bosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind passt de bal zonder na te denken. Żwirek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Östlind zal de hoekschop nemen. Monroy is nu in balbezit. Monroy schiet op doel. Barruffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Kerr met een sublieme pass. Östlind is nu in balbezit. Östlind schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barruffi speelt de bal door. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerr met een sublieme pass. Klungelig pakt Żwirek de bal. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Barruffi bokst de bal weg. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:27

87e minuut.
Ripari is nu in balbezit. Fenyő speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 96%, Jeźdźcy kutapokalipsy 4%.
Zalesianka Zalesie KS - Jeźdźcy kutapokalipsy 0:27