Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy Zalesianka Zalesie KS
Attack Tactiek Green2DMNew
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen average


1e minuut.
Wichrowski speelt de bal door. Ripari is nu in balbezit. Man Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung heeft problemen om de bal te vangen. Man Lung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Fenyő rent richting de bal. Pelizzon onderschept slim de pass. Pelizzon draait met de bal, schiet en ... Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Pelizzon passt de bal in één keer door. Malesa probeert naar een medespeler te passen. Pelizzon geeft een lange en hoge pass. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. Hordyński bokst de bal weg.

4e minuut.
Malesa met een snelle inworp. Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Dziwisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Białek heeft problemen om de bal te vangen. Malesa is nu in balbezit. Malesa met een sublieme pass. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Schultz probeert de bal met de borst te controleren. Schultz speelt de bal door. Pelizzon met een sublieme pass. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:1

10e minuut.
Östlind passt de bal in één keer door. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek verovert de bal door een tackle van achteren. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Matiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Matiba probeert naar een medespeler te passen. Malesa speelt de bal door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:2

26e minuut.
Hordyński trapt de bal weg van het doel. Zachacz probeert de bal met de borst te controleren. Malesa geeft de bal voor. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Schultz probeert naar een medespeler te passen. Pelizzon is nu in balbezit. Pelizzon speelt de bal door. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Man Lung met een sublieme pass. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Pelizzon is nu in balbezit. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Hordyński bokst de bal weg.

32e minuut.
Man Lung is nu in balbezit. Man Lung passt de bal zonder na te denken. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monroy probeert naar een medespeler te passen. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dziwisz kopt de bal weg. Wichrowski heeft problemen om de bal te vangen. Malesa met een sublieme pass. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Man Lung rent richting de bal. Man Lung speelt de bal door. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon passt de bal met de wreef. Dziwisz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 63%, Zalesianka Zalesie KS 37%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:3

49e minuut.
Pavić probeert naar een medespeler te passen. Pelizzon is nu in balbezit. Pelizzon met een sublieme pass. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Schultz met een sublieme pass. Dziwisz is nu in balbezit. Aarons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziwisz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dziwisz kan niet meer verder spelen. García Monte komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pelizzon rent richting de bal. Pelizzon passt de bal zonder na te denken. Man Lung rent richting de bal. Pelizzon rent richting de bal. Pelizzon haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nyc rent richting de bal. Nyc geeft een lange en hoge pass. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:4

72e minuut.
Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelizzon de bal. Pelizzon passt de bal met de wreef. García Monte rent richting de bal. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa heeft problemen om de bal te vangen. Malesa geeft een lange en hoge pass. García Monte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:5

82e minuut.
Pelizzon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Man Lung de bal. Man Lung probeert naar een medespeler te passen. García Monte rent richting de bal. García Monte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 61%, Zalesianka Zalesie KS 39%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Zalesianka Zalesie KS 0:5