Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica Hell Town
352 Tactiek nev
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


5e minuut.
Ciorbea controleert de bal met de borst. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski passt de bal met de wreef. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie speelt de bal door. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 0:1

10e minuut.
Svärd speelt de bal door. Klungelig pakt Radojičić de bal. Radojičić speelt de bal door. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Dereszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gillespie kopt de bal weg. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svärd neemt de hoekschop. Ciorbea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lepietnica - Hell Town 1:1

17e minuut.
Caripuna geeft de bal voor. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 2:1

21e minuut.
Zuojun rent richting de bal. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Svärd is nu in balbezit. Svärd passt de bal met de wreef. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Svärd geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caripuna met een snelle inworp. Kowalewski speelt de bal door. Svärd is nu in balbezit. Svärd geeft een lange en hoge pass. Ciorbea maakt een snoekduik en kopt de bal. Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 3:1

33e minuut.
Radojičić rent richting de bal. Radojičić passt de bal in één keer door. Caripuna speelt de bal door. Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Filogamo trapt de bal weg. Kowalewski kopt de bal weg. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Filogamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Caripuna rent richting de bal. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. Filogamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Radojičić is nu in balbezit. Radojičić geeft een lange en hoge pass. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen schiet op doel. Filogamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 4:1

42e minuut.
Svärd rent richting de bal. Svärd passt de bal met de wreef. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciorbea de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. Filogamo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 13%, Hell Town 87%.
Lepietnica - Hell Town 4:1

46e minuut.
Tello komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Svärd is nu in balbezit. Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Svärd geeft een lange en hoge pass. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 5:1

50e minuut.
Pucacuri probeert naar een medespeler te passen. Gillespie is nu in balbezit. Radojičić begaat een overtreding. Radojičić krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Gillespie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pucacuri met een snel genomen vrije trap. Czár rent richting de bal. Gouveia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czár raakt geblesseerd tijdens het duel. Czár neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 5:2

51e minuut.
Svärd rent richting de bal. Svärd geeft een lange en hoge pass. Kowalewski kopt de bal weg. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen verovert de bal door een tackle van achteren. Gönlüşen passt de bal zonder na te denken. Svärd rent richting de bal. Svärd geeft de bal voor. Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Filogamo speelt de bal door. Kowalewski kopt de bal weg. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 6:2

64e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić passt de bal zonder na te denken. Svärd probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radojičić met een sublieme pass. Caripuna rent richting de bal. Caripuna passt de bal in één keer door. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen schiet op doel. Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen passt de bal in één keer door. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 7:2

70e minuut.
Svärd verovert de bal door een tackle van achteren. Svärd met een sublieme pass. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. Filogamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Caripuna passt de bal in één keer door. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Svärd passt de bal in één keer door. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski speelt de bal door. Klungelig pakt Ciorbea de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki begaat een overtreding. Svärd raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardocki met een snel genomen vrije trap. Ciorbea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 8:2

78e minuut.
Svärd met een snelle inworp. Gönlüşen is nu in balbezit. Brandschutz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gönlüşen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gönlüşen kan niet meer verder spelen. Ninguém komt het veld opgelopen. Ninguém zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 9:2

80e minuut.
Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dereszkiewicz de bal. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 10:2

83e minuut.
Daar is Svärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svärd passt de bal in één keer door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninguém verovert de bal door een tackle van achteren. Ninguém geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Caripuna is nu in balbezit. Caripuna passt de bal met de wreef. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Filogamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 11:2

86e minuut.
Caripuna passt de bal in één keer door. Svärd is nu in balbezit. Svärd passt de bal zonder na te denken. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Hell Town 12:2

87e minuut.
Svärd met een sublieme pass. Ninguém is nu in balbezit. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninguém verovert de bal door een tackle van achteren. Ninguém haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ninguém raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burman komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Czár is nu in balbezit. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Blatnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 16%, Hell Town 84%.
Lepietnica - Hell Town 12:2