Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town Lepietnica
nev Tactiek 343
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Miłowski probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal met de wreef. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gillespie kopt de bal weg. Daar is Hudeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Golemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:1

9e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić speelt de bal door. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Golemi speelt de bal door. Svärd kopt de bal weg. Piankowski is nu in balbezit. Doriano onderschept slim de pass. Doriano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Svärd met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Caripuna rent richting de bal. Caripuna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doriano is nu in balbezit. Doriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:2

23e minuut.
Kowalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahamón speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kowalewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gönlüşen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea onderschept slim de pass. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:3

25e minuut.
Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen passt de bal in één keer door. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kowalewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rolfes de bal onder controle te krijgen. Piankowski kopt de bal weg. Kowalewski met een sublieme pass. Caripuna met een sublieme pass. Golemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doriano rent richting de bal. Doriano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:4

29e minuut.
Gardocki geeft een hoge lob. Doriano heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano is nu in balbezit. Doriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:5

32e minuut.
Svärd geeft een lange en hoge pass. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz passt de bal in één keer door. Caripuna rent richting de bal. Caripuna geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Svärd rent richting de bal. Bahamón is nu in balbezit. Gönlüşen onderschept slim de pass. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Brandschutz kopt de bal weg. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Rolfes heeft problemen om de bal te vangen. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano draait met de bal, schiet en ... Golemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:6

39e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Golemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:7

43e minuut.
Rolfes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dereszkiewicz geeft een hoge lob. Radojičić kopt de bal weg. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 83%, Lepietnica 17%.
Hell Town - Lepietnica 0:8

46e minuut.
Tello komt het veld opgelopen. Gutowski komt het veld opgelopen. Westerhoff komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bahamón is nu in balbezit. Doriano verovert de bal door een tackle van achteren. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Golemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 0:9

50e minuut.
Brandschutz met de inworp. Khayri kan de bal niet met de borst controleren. Khayri geeft een hoge lob. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Blatnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Westerhoff geeft een lange en hoge pass. Rolfes rent richting de bal. Rolfes geeft een hoge lob. Khayri geeft een hoge lob. Saskőy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:9

54e minuut.
Doriano kopt de bal weg. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutowski schiet op doel. Golemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:10

59e minuut.
Tello passt de bal zonder na te denken. Doriano rent richting de bal. Svärd is nu in balbezit. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:11

61e minuut.
Klungelig pakt Gönlüşen de bal. Svärd is nu in balbezit. Svärd passt de bal met de wreef. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:12

65e minuut.
Gutowski kopt de bal weg. Piankowski rent richting de bal. Met opzet legt Doriano zijn tegenspeler op de grond. Doriano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Piankowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Kowalewski passt de bal met de wreef. Svärd met een sublieme pass. Klungelig pakt Gönlüşen de bal. Gönlüşen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:13

79e minuut.
Daar is Svärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svärd passt de bal met de wreef. Kowalewski geeft de bal voor. Gutowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Golemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:14

79e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal zonder na te denken. Brandschutz heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Inworp. Kowalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahamón rent richting de bal. Gutowski onderschept slim de pass. Gutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golemi met een harde bal richting middenveld. Svärd kopt de bal weg. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Lepietnica 1:15

86e minuut.
Westerhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski passt de bal in één keer door. Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golemi trapt de bal weg. Westerhoff kopt de bal weg. Gutowski rent richting de bal. Gutowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 62%, Lepietnica 38%.
Hell Town - Lepietnica 1:15