Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica Izolator Boguchwała
343 Tactiek moja
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 52.3
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen formidable


11e minuut.
Doriano is nu in balbezit. Overgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Overgaard passt de bal met de wreef. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oriental geeft de bal voor. Inworp. Svärd met de inworp. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Doriano kopt de bal weg. Overgaard probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Blatnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blatnik met een harde bal richting middenveld. Ciorbea kopt de bal weg. Doriano rent richting de bal. Doriano schiet op doel. Górkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svärd zal de hoekschop nemen. Gönlüşen maakt een snoekduik en kopt de bal. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Zarl heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea is nu in balbezit. Overgaard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorbea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doriano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Izolator Boguchwała 1:0

21e minuut.
Miłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłowski met een sublieme pass. Siadaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadaczka geeft de bal voor. Ktenas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Overgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Overgaard probeert naar een medespeler te passen. Ktenas rent richting de bal. Ktenas draait met de bal, schiet en ... Blatnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lepietnica - Izolator Boguchwała 1:1

45e minuut.
Oriental geeft een lange en hoge pass. Daar is Ktenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia geeft een lange en hoge pass. Doriano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 47%, Izolator Boguchwała 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lepietnica - Izolator Boguchwała 1:1

49e minuut.
Ktenas probeert de bal met de borst te controleren. Lujambio verovert de bal door een tackle van achteren. Miłowski rent richting de bal. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Blatnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ktenas schiet op doel. Blatnik bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Tello komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gouveia met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dévánszki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kowalewski neemt vlug de vrije trap. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Izolator Boguchwała 2:1

71e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen onderschept slim de pass. Gönlüşen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gutowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kiełczykowski geeft een hoge lob. Siadaczka met een sublieme pass. Klungelig pakt Radojičić de bal. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujambio verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Lujambio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 34%, Izolator Boguchwała 66%.
Lepietnica - Izolator Boguchwała 2:1