Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Hell Town
Szatańska Tactiek nev
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
58 gemiddelde waardering 43
formidable Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Fuentes de la Roca kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano draait met de bal, schiet en ... Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 1:0

7e minuut.
Niźnik rent richting de bal. Dereszkiewicz begaat een overtreding. Niźnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Vournas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niźnik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Marson geeft een hoge lob. Daar is Dereszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gillespie neemt de hoekschop. Khayri met een sublieme pass. Klungelig pakt Czár de bal. Czár haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bahamón is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano passt de bal zonder na te denken. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Hudeda de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morán neemt de hoekschop. Niźnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 2:0

20e minuut.
Gelenidze neemt vlug de vrije trap. Hudeda kan de bal niet met de borst controleren. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 3:0

23e minuut.
Marson met een sublieme pass. Bahamón is nu in balbezit. Vournas onderschept slim de pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamón verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamón speelt de bal door. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Durden geeft een hoge lob. Dereszkiewicz kopt de bal weg. Vournas is nu in balbezit. Vournas haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 4:0

36e minuut.
Chojecki is nu in balbezit. Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 5:0

36e minuut.
Chojecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Villar komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Niźnik de bal. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 24%, Hell Town 76%.
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 6:0

52e minuut.
Fuentes de la Roca passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal met de wreef. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen. Dorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorčić geeft een lange en hoge pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Shovkovsky bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Dorčić kopt de bal weg. Vournas rent richting de bal. Vournas geeft een hoge lob. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 7:0

57e minuut.
Vournas met een sublieme pass. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Marson probeert naar een medespeler te passen. Dereszkiewicz is nu in balbezit. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 8:0

60e minuut.
Khayri rent richting de bal. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 9:0

67e minuut.
Alexandrescu geeft een hoge lob. Shovkovsky met een sublieme pass. Gillespie kopt de bal weg. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev bokst de bal weg.

73e minuut.
Durden maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal met de wreef. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel. Shovkovsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Durden speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 10:0

82e minuut.
Dereszkiewicz rent richting de bal. Marson rent richting de bal. Marson speelt de bal door. Niźnik probeert de bal met de borst te controleren. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Durden geeft de bal voor. Morán kopt de bal weg. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 21%, Hell Town 79%.
Vikings Sandefjord IF - Hell Town 11:0