Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izolator Boguchwała Zalesianka Zalesie KS
moja Tactiek Green2DMNew
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen average


1e minuut.
Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt García Monte zijn tegenspeler op de grond. Dévánszki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Overgaard met een snel genomen vrije trap. Ktenas kopt de bal weg. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Matiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Overgaard speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Matiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 1:0

6e minuut.
Malesa verovert de bal door een tackle van achteren. Malesa passt de bal in één keer door. Šubarić met een sublieme pass. García Monte rent richting de bal. García Monte schiet op doel. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 1:1

12e minuut.
Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Šubarić speelt de bal door. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa geeft de bal voor. García Monte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Schultz kopt de bal weg. Man Lung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Man Lung speelt de bal door. García Monte is nu in balbezit. García Monte draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Doeltrap. Matiba trapt de bal weg van het doel. Šubarić kopt de bal weg. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kluczyński de bal. Man Lung rent richting de bal. Man Lung passt de bal zonder na te denken. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriental verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 1:2

32e minuut.
Matiba trapt de bal weg. Šubarić kopt de bal weg. Man Lung geeft een hoge lob. García Monte krijgt zijn hoofd ertegen. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cassano rent richting de bal. Cassano geeft een lange en hoge pass. Ktenas is nu in balbezit. Ktenas schiet op doel. Matiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Man Lung de bal. Man Lung speelt de bal door. Malesa met een sublieme pass. García Monte is nu in balbezit. García Monte schiet op doel. Paal!

45e minuut.
García Monte controleert de bal met de borst. Overgaard begaat een overtreding. García Monte raakt geblesseerd tijdens het duel. Šubarić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Monte met een sublieme pass. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 55%, Zalesianka Zalesie KS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 2:2

46e minuut.
Dziwisz komt het veld opgelopen. Pelizzon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Man Lung is nu in balbezit. Man Lung passt de bal met de wreef. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tarek kopt de bal weg. Makowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavić is nu in balbezit. Ktenas onderschept slim de pass. Ktenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gäbelein rent richting de bal. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 3:2

49e minuut.
Schultz passt de bal in één keer door. Daar is Pavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Ktenas rent richting de bal. Ktenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siadaczka zal de hoekschop nemen. Tarek krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ktenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ktenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 3:3

83e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Ktenas onderschept slim de pass. Pavić rent richting de bal. Ktenas onderschept slim de pass. Ktenas draait met de bal, schiet en ... Matiba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 51%, Zalesianka Zalesie KS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izolator Boguchwała - Zalesianka Zalesie KS 3:3