Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica KS JET
352 Tactiek moja
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Serwotka is nu in balbezit. Serwotka geeft een lange en hoge pass. Pajęcki kopt de bal weg. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doriano speelt de bal door. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski passt de bal met de wreef. Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Korzeniowski met een harde bal richting middenveld. Gardocki kopt de bal weg. Daar is Doriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strangio geeft een hoge lob. Ciorbea maakt een snoekduik en kopt de bal. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Honkisz speelt de bal door. Gardocki kopt de bal weg. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd geeft een hoge lob. Honkisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Westerhoff kopt de bal weg. Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarkın. Tarkın krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Svärd geeft een lange en hoge pass. Doriano rent richting de bal. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Honkisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 1:0

37e minuut.
Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano passt de bal met de wreef. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 2:0

38e minuut.
Szalus speelt de bal door. Svärd heeft problemen om de bal te vangen. Svärd probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Radojičić onderschept slim de pass. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 34%, KS JET 66%.
Lepietnica - KS JET 3:0

46e minuut.
Lujambio komt het veld opgelopen. Ninguém komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Branca rent richting de bal. Branca draait met de bal, schiet en ... Blatnik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 3:1

57e minuut.
Ciorbea met een sublieme pass. Lujambio speelt de bal door. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Doriano is nu in balbezit. Doriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 4:1

63e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski geeft een hoge lob. Ciorbea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - KS JET 5:1

73e minuut.
Ciorbea rent richting de bal. Serwotka onderschept slim de pass. Radojičić onderschept slim de pass. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Gutowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lujambio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujambio passt de bal met de wreef. Svärd speelt de bal door. Klungelig pakt Gutowski de bal. Gutowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 28%, KS JET 72%.
Lepietnica - KS JET 5:1