Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JET Lepietnica
moja Tactiek 343
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Strangio rent richting de bal. Strangio speelt de bal door. Daar is Doriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Radojičić met een sublieme pass. Doriano rent richting de bal. Doriano passt de bal in één keer door. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Lepietnica 0:1

7e minuut.
Serwotka rent richting de bal. Serwotka geeft de bal voor. Branca kopt de bal weg. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Radojičić onderschept slim de pass. Tarkın met een sublieme pass. Gardocki rent richting de bal. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JET - Lepietnica 1:1

10e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen schiet op doel. Doriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Lepietnica 1:2

12e minuut.
Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Svärd de bal. Svärd geeft de bal voor. Serwotka kopt de bal weg. Honkisz bokst de bal weg.

13e minuut.
Sỹ Phú kopt de bal weg. Klungelig pakt Miłowski de bal. Pajęcki geeft een lange en hoge pass. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel. Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gardocki geeft de bal voor. Inworp. Tommasini met een snelle inworp. Tarkın geeft een hoge lob. Branca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kowalewski probeert de bal met de borst te controleren. Radojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojičić passt de bal in één keer door. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szalus verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Svärd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doriano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Szalus met een sublieme pass. Gardocki rent richting de bal. Tommasini begaat een overtreding. Gardocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Serwotka geeft een hoge lob. Pajęcki met een sublieme pass. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca draait met de bal, schiet en ... Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JET - Lepietnica 2:2

29e minuut.
Svärd met een sublieme pass. Ciorbea rent richting de bal. Kowalewski met een sublieme pass. Doriano rent richting de bal. Doriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gardocki passt de bal met de wreef. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano passt de bal zonder na te denken. Gönlüşen heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen schiet op doel. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Lepietnica 2:3

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tommasini zal de hoekschop nemen. Cazenave rent richting de bal. Branca rent richting de bal. Branca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gardocki met een sublieme pass. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Svärd speelt de bal door. Doriano rent richting de bal. Doriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 67%, Lepietnica 33%.
KS JET - Lepietnica 2:3

46e minuut.
Lujambio komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gönlüşen is nu in balbezit. Ciorbea rent richting de bal. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea onderschept slim de pass. Ciorbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korzeniowski met een harde bal richting middenveld. Radojičić kopt de bal weg. Doriano is nu in balbezit. Doriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doriano kopt de bal weg. Strangio heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen onderschept slim de pass. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Korzeniowski probeert de bal aan de voet te houden. Doriano is nu in balbezit. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Honkisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szalus is nu in balbezit. Szalus geeft een hoge lob. Miłowski kopt de bal weg. Svärd kan de bal niet met de borst controleren. Svärd geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tommasini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarkın met een sublieme pass. Branca rent richting de bal. Branca schiet op doel. Blatnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JET - Lepietnica 3:3

70e minuut.
Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Radojičić speelt de bal door. Lujambio speelt de bal door. Doriano heeft problemen om de bal te vangen. Doriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Doriano is nu in balbezit. Kowalewski speelt de bal door. Daar is Gönlüşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Honkisz trapt de bal weg van het doel. Radojičić kopt de bal weg. Klungelig pakt Doriano de bal. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 66%, Lepietnica 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JET - Lepietnica 3:3