Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Jeźdźcy kutapokalipsy
Szatańska Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 42.8
formidable Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Alexandrescu met de inworp. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas geeft een lange en hoge pass. Niźnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 1:0

5e minuut.
Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrescu rent richting de bal. Alexandrescu geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dorčić geeft de bal voor. Lelièvre kan de bal niet met de borst controleren. Lelièvre geeft een lange en hoge pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zachacz rent richting de bal. Alexandrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrescu geeft een hoge lob. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Marson geeft een lange en hoge pass. Daar is Białek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 2:0

24e minuut.
Hordyński geeft een lange en hoge pass. Marson heeft problemen om de bal te vangen. Kerr speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 3:0

26e minuut.
Morán is nu in balbezit. Marson is nu in balbezit. Marson met een sublieme pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Morán is nu in balbezit. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden met een sublieme pass. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lelièvre passt de bal in één keer door. Marson probeert naar een medespeler te passen. Ripari is nu in balbezit. Niźnik onderschept slim de pass. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 4:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Morán de bal. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre geeft de bal voor. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 5:0

42e minuut.
Marson geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 6:0

44e minuut.
Gelenidze speelt de bal door. Vournas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 34%, Jeźdźcy kutapokalipsy 66%.
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 7:0

46e minuut.
Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 8:0

57e minuut.
Klungelig pakt Fenyő de bal. Ripari bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 9:0

61e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 10:0

62e minuut.
Inworp. Vournas met een snelle inworp. Lelièvre met een sublieme pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Durden met een sublieme pass. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 11:0

75e minuut.
Daar is Lelièvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelièvre met een sublieme pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. Białek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lelièvre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński bokst de bal weg.

81e minuut.
Ripari onderschept slim de pass. Ripari geeft de bal voor. Alexandrescu kopt de bal weg. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Daar is Lelièvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelièvre geeft de bal voor. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre geeft de bal voor. Klungelig pakt Białek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 12:0

88e minuut.
Marson met een sublieme pass. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre speelt de bal door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 23%, Jeźdźcy kutapokalipsy 77%.
Vikings Sandefjord IF - Jeźdźcy kutapokalipsy 12:0