Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy Vikings Sandefjord IF
Attack Tactiek Szatańska
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Lelièvre geeft een hoge lob. Deaconu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Aarons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vournas is nu in balbezit. Vournas geeft de bal voor. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Deaconu speelt de bal door. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden passt de bal met de wreef. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal zonder na te denken. Deaconu onderschept slim de pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lelièvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vournas rent richting de bal. Vournas geeft een hoge lob. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Aarons onderschept slim de pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:1

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zachacz neemt de hoekschop. Monroy kopt de bal weg. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev bokst de bal weg.

21e minuut.
Niźnik passt de bal zonder na te denken. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vournas rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vournas met de inworp. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Durden probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas met een sublieme pass. Niźnik probeert de bal met de borst te controleren. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre met een sublieme pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:2

34e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal in één keer door. Marson probeert naar een medespeler te passen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano speelt de bal door. Niźnik heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:3

37e minuut.
Kerr onderschept slim de pass. Vournas onderschept slim de pass. Vournas geeft een lange en hoge pass. Niźnik heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 80%, Vikings Sandefjord IF 20%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:3

46e minuut.
Östlind is nu in balbezit. Dorčić onderschept slim de pass. Dorčić geeft een lange en hoge pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Niźnik is nu in balbezit. Vournas probeert naar een medespeler te passen. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Alexandrescu geeft de bal voor. Daar is Aarons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:4

63e minuut.
Alexandrescu is nu in balbezit. Alexandrescu geeft een lange en hoge pass. Vournas kopt de bal weg. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ripari verovert de bal door een tackle van achteren. Ripari met een sublieme pass. Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Lelièvre maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lelièvre naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Dorčić speelt de bal door. Alexandrescu met een sublieme pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Marson rent richting de bal. Marson passt de bal met de wreef. Niźnik rent richting de bal. Vournas rent richting de bal. Vournas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dorčić geeft de bal voor. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Aarons probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Durden onderschept slim de pass. Vournas rent richting de bal. Vournas probeert naar een medespeler te passen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconu is nu in balbezit. Met opzet legt Morán zijn tegenspeler op de grond. Morán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 75%, Vikings Sandefjord IF 25%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Vikings Sandefjord IF 0:4